Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.02.2016, 13:15   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

bir kadının erkeklerden hoşlandığını anlama, erkekler kadınların kendinden hoşlandığını nasıl anlar, hoşlanan kadın davranışları




Erkeklerin hareketleri çoğu zaman dolaysızdır. Kadınlarda ise durum biraz daha karmaşıktır. Bu sebeple bir kadının bir erkekten hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için bazı noktalara dikkat etmek gerekir.

1. Adım

Karşılaşmaları takip edin


İş yerinizde, yemeklerde, hafta sonu eğlencelerinde sürekli karşılaşıyorsanız, bu karşılaşmaların planlı olabileceği ihtimalini düşünün.

2. Adım

Soruları gözden kaçırmayın

Hakkınızda daha çok bilgi sahibi olmak için, çaba sarf edip etmediğini anlamaya çalışın. Ailenizi, yaşadığınız yeri, gelecek planlarınızı, dolaylı yollardan öğrenmeye çalışacaktır.

3. Adım

Mesajlarını önemseyin

Mesajları takip edin. Kadınlar telefon ve internet yoluyla, çok daha rahat iletişim kurarlar. Size arka arkaya e-mail ya da mesaj atıp, üzerinde konuştuğunuz konuyu bir türlü kapatamıyorsa, sizden hoşlandığından şüphelenmeye başlayabilirsiniz.

4. Adım

Kendinizle karşılaştırın

Kendi tavırlarınızla onunkileri karşılaştırın. Saça dokunma, giysi düzeltme, uzun ve mahrem bakışlar atma gibi flört hareketlerini, kadınlar da kullanırlar.

5. Adım

Bakışlarına dikkat edin

Başını hafifçe yana çevirerek sizi seyredip seyretmediğini görmeye çalışın. Sizinle karşılaştığında göz bebeklerinin büyümesi ve yanaklarının kızarması da hoşlanma belirtilerindendir.

6. Adım

Dudaklara dikkat edin

Ağzının hafif aralık, dudaklarının ıslak olup olmadığına bakın. Bu hareket kimi araştırmacılara göre bilinçaltından gelen bir bölge taklididir.

7. Adım

Ayaklarına dikkat edin

Kadınların, bacak bacak üstüne atarak, hoşlandıkları erkeği altta kalan diziyle gösterdiklerini unutmayın.

Tüm işaretler sizden hoşlandığını gösteriyorsa artık sıra sizde demektir.

alıntı

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla