Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2016, 09:55   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 20 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

20 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları






20 Şubat 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları, 20 Şubat 2016 Cumartesi Akrep burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Yengeç burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Balık burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Başak burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Aslan burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Terazi burcu yorumu,20 Şubat 2016 Cumartesi Kova burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Oğlak burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Koç burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Boğa burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi İkizler burcu yorumu, 20 Şubat 2016 Cumartesi Yay burcu yorumu

Koç

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

Boğa

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük bir iş yoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

İkizler

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

Yengeç

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

Aslan

Birinden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Dün akşam sırf bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamamalısınız.

Başak

Bugün gerginlikler getirmekte. Başlattığınız projeleri daha somut hale getirmek için uğraşabilir, bu arada ev ve güvenlik konuları ile de ilgilenebilirsiniz

Terazi

Doğal özelliklerin, sonradan edinilmiş alışanlıklar gibi kolayca ortadan kalkmayacağını bilmeniz gerekiyor. Daha rahat, daha girişken olması yönünde, çekingen birini geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

Akrep

Öğle saatleri bir miktar huzursuzluk getirse de akşam saatlerinde şans size gülebilir.

Yay

Şu sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunabilir.

Oğlak

Her türden yanlışın üzerine onlardan öç almak ister gibi gitme huyunuz var. Bu huyunuz yanlışa sebep olan insanları biraz eziyor.

Kova

Bir arkadaşınızın ilişkisine gereksiz yere müdahale ediyorsunuz. Kendisini sürekli size karşı savunmak zorunda hissediyor.

Balık

Dostlarınızın üzerindeki kredinize duyduğunuz güven çok yerinde. Fakat yine de, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda daha kontrollü davranabilirsiniz.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla