Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2016, 22:51   #1 (permalink)
Buğu
Müziğin sesini duyamayanlar dans edenleri deli sanıyorlar.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kış Güneşi

Kış Güneşi








Show TV ekranlarında uzun zamandır tanıtımları dönen ‘Kış Güneşi’ bu akşam saat 20:00’de seyircisiyle buluştu. Başrollerinde Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız’ın olduğu dizide genç oyunculara Şenay Gürler, Mahir Günşıray gibi usta isimler eşlik edecek.

Hayatlarındaki her şeyin çok iyi göründüğü bir ailenin sırlarla dolu geçmişi yavaş yavaş gün ışığına çıkacak. Şükrü Özyıldız tek bir karaktere değil ikiz kardeşlere hayat verecek. Kardeşlerden biri kim olduğunu bilerek varlık içinde yaşarken, diğeri geçmişini ve kim olduğunu bilmeden çok başka bir hayatın içinde olacak. Ama kader bir şekilde yollarını kesiştirecek ve devamında neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz.


Şükrü Özyıldız da Aslı Enver de televizyon dizilerinde bir türlü istediklerini bulamayan iki isim olarak çıkıyor karşımıza. Her iki oyuncunun da yer aldıkları diziler erken final yaparak ekrana veda etmişlerdi. Dizinin yapımcılığını ise kanalların cankurtaran olarak gördükleri ‘Endemol Shine’ yapıyor. Doğal olarak prodüksiyon anlamında zengin bir iş izleyeceğimiz garanti.

Ancak karşısında güçlü işler bulunduğunu da söylemeliyiz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Survivor ve Kanal D’nin listeye hızlı bir giriş yapan ‘Hayat Şarkısı’ karşısında Salı akşamının ‘Kış Güneşi’ için doğru bir seçim olup olmadığı konusunda şüpheliyim.


Konu Buğu tarafından (23.02.2016 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir.
Buğu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla