Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.02.2016, 11:52   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Papaya Nedir, Faydaları Nelerdir?

Papaya Nedir, Faydaları Nelerdir?

Papaya Faydaları, Papaya Nasıl Hazırlanır, Papaya Nasıl Yenir, Papaya Nedir, Papayanın Faydası, Papayanın Yararları Nelerdir



Sağlıklı bir hayat yaşamak için hayatımızdan meyveleri asla çıkarmamalıyız. Hiç sevmediğimiz, belki de adını bile bilmediğimiz birçok meyvenin aslında inanılmaz denebilecek seviyede yararlı olduğunu çokça öğrenmişizdir. Bugün belki de bu şaşkınlıklarınıza bir yenisini daha ekleyeceğiz ve size adeta bir sağlık deposu olan Papayadan bahsedeceğiz.

Papaya meyvesi, ülkemizde çok bilinen ve tutulan bir meyve değildir. Bunun sebebi ise tropikal bir meyve olması sebebiyle ülkemizde yetişmemesi ve tamamen ithal olması, dolayısıyla da fiyatlarının ikame meyvelere göre daha pahalı olmasıdır. Ancak en azından ayda birkaç defa yenen papayanın nelere kadir olduğunu öğrendiğiniz zaman, belki de bugüne kadar neden kendinizi bu güzel nimetten alıkoyduğunuzu anlamayacaksınız. Daha detaylı bilgi vermeye geçmeden önce papayanın faydaları ile alakalı birkaç şey daha söyleyelim.

Birçok insana göre kavun ve kabak karışımı bir meyveyi andıran papaya, içerdiği yüksek orandaki A ve C vitamini ile adeta bir vitamin deposu görevi görüyor. Bunun yanında magnezyum ve potasyum oranları da günlük tüketim halinde vücut sağlığınız açısından oldukça önemli bir rol oynayabilecek seviyede. Eğer biraz olsun ilginizi çekebildiysek şimdi daha detaylı olarak papayanın faydaları konusunda açıklamalara geçelim.

1. Bağışıklık sisteminizi güçlendirir
2. Göz sağlığınızı korur
3. Kanser Riskini azaltır
4. Cilt sağlığınızı korur ve daha genç görünmenizi sağlar
5. Son derece iyi bir hazmettiricidir
6. Saçlarınızın daha hızlı uzamasını sağlar
7. Kadınların aybaşı ağrılarını hafifletir
8. Diyet için en uygun meyvelerden birisidir.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla