Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.03.2016, 10:25   #2 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Orhan Atik Kimdir? Biyografisi

Orhan Atik'i Yakından Tanıyalım

orhan atik, orhan atik kimdir, Galatasaray orhan atik dönemi


Mustafa Denizli'nin istifasının ardından geçici olarak takımın başına getirilen Orhan Atik'in futbol hayatı bir hayli ilginç.


Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli dönemi de dün resmen sona erdi.
Denizli'nin istifasının ardından geçeci olarak takımın başına getirilen Orhan Atik'i çoğu futbolsever fazla tanımıyor.
İşte Atik hakkında bilgiler:
ALT YAPIDAN YETİŞTİ

1- 25 Şubat 1967 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Galatasaray alt yapısında yetişti. Daha sonra Bakırköy, Antalyaspor, Yozgatspor ve Göztepe formaları giydi.
2010'DA G.SARAY'A DÖNDÜ

2- Teknik adamlık kariyerine 2003 yılında Elazığspor'da yardımcı antrenör olarak başladı. Ardından İstanbulspor ve Mardinspor'da da yardımcı hocalık yaptı. Bir sezon Beylerbeyi'ni çalıştırdı ve 2008'de yeniden Antalyaspor'la yardımcı hocalığa döndü. O yıl Antalya A Takımı'nı da çalıştıran Atik 2010'da Galatasaray alt yapısına döndü.
MAÇA ÇIKTI AMA TOP AYAĞINA DEĞMEDİ

3- Galatasaray'la bir defa maça çıkan Atik, 90. dakikada oyuna girdi ama ayağına top değmeden hakem tarafından da maçın son düdüğü çaldı. Bunun ardından bir daha sarı- kırmızılı formayı giyemedi.
4- Kendisi ile A Takıma yükselen isimler arasında İhsan Okay, Erkan Ültanır, Burak Dilmen, Hasan Yıldırım ve Tugay Kerimoğlu ile Bülent Korkmaz da vardı.
SABRİ'Yİ A TAKIMA GERİ GÖNDEREN İSİMDİ

5- Galatasaray'da bir dönem altyapıya gönderilen Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar ve Eboue'yi kendisi çalıştırdı. Hatta Sabri'nin A takıma yeniden dönmesinde büyük payı vardı.
6- Orhan Atik, Mustafa Denizli'nin Galatasaray forması ile çıktığı son maçta; Bakırköy forması ile ona karşı rakip olarak oynanmıştı.
MOSHOEU'NİN BURNUNU KIRMIŞTI

7- Galatasaray'ın yeni hocası Orhan Atik'in 1995 yılında Gençlerbirliği oyuncusu Moshoeu'ye bir maçın devre arasında kafa atması nedeniyle hakkında soruşturma açılmıştı. Bu soruşturma neticesinde 4 maç men cezası alan Orhan Atik hakkında TBMM'de tutanak tutulmuştu. Moshoeu'nun ise burnu kırılmıştı.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla