Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.03.2016, 23:07   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İlay Tiryaki Kimdir, Biyografisi

İlay Tiryaki Kimdir, Biyografisi




İlay Tiryaki Biyografisi Özet Hayat Hikayesi
Deniz Yıldızı ve Unutma Beni gibi dizilerin tanınan oyuncularından birisi olan İlay Tiryaki ekranlarda yalnızca oyuncu yönü ile yer alması nedeniyle daha çok dahil olduğu projelerden hatırlanmaktadır. Hakkında detaylı bir bilgi olmamasına karşın son dönemde ekranlardan uzak kalan İlay Tiryaki, yaşamının büyük kısmını Ankara’da geçirmiştir.

18 Kasım 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen İlay Tiryaki, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamış, üniversite döneminde yine Ankara’da kalmıştır. Lise eğitimi sonrasında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarında eğitim almaya başlayan İlay Tiryaki, 2006 tarihinde başladığı eğitimi 2010 tarihinde sonlandırmış ve tiyatro üzerine çalışmalar yapmıştır.

İlay Tiryaki Kimdir? Kısaca Hayatı ve Kariyeri
Üniversite yıllarında tiyatro üzerine aldığı eğitim nedeniyle kendini bu alanda yönlendiren ve gelişim kaydeden İlay Tiryaki, dizi kariyeri öncesinde çeşitli çalışmalar da yapmıştır. Bizim Evin Halleri isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım atan bu dizide canlandırdığı İlayda karakteri ile büyük beğeni toplayan İlay Tiryaki, yapımcılarında dikkatini çekmiştir.

Deniz Yıldızı dizisinde canlandırdığı Gizem karakteri ile dizide yer alan Sarp karakterinin kız kardeşine hayat veren ve başarılı bir performans sergileyen İlay Tirkayi bu dizi sonrasında aynı kanalda yayınlanmakta olan Unutma Beni dizisine dahil olmuştur. Unutma Beni dizisinde canlandırdığı Gizem karakteri ile etkileyici bir performans sunan oyuncunun ilerleyen yıllarda daha aktif yapımlarda yer alması bekleniyor.

İlay Tiryaki Nereli Memleketi Neresi
Ankara

İlay Tiryaki Kaç Yaşındursaa Doğum Tarihi Ne?
18 Kasım 1987 doğumlu ve (Şubat 2016 itibarıyla) 28 yaşındadır

İlay Tiryaki Kaç Kilo?
58

İlay Tiryaki Boyu Kaç Cm
1.80

İlay Tiryaki Saç Rengi Nedir
Açık Kahverengi

İlay Tiryaki Göz Rengi Ne Renk ?
Siyah

İlay Tiryaki Burcu Hangi Burçtur?
Akrep Burcu

İlay Tiryaki Eğitimi
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu

İlay Tiryaki Mesleği
Oyuncu

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla