Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.03.2016, 12:18   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 11 Mart 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

11 Mart 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları


11 mart 2016 cuma günlük burç yorumları - 11 mart 2016 cuma , aylık burç yorumları , burç , burçlar , güncel burç , güncel burç yorumları , günlük burç yorumları , haftalık burç yorumları



Koç
Belli plan veya düzelemeler esnasında işbirliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz. Kafanızdaki şeyleri konunun muhatabı diğer kişilerle paylaşarak fikirlerini almanız, olumlu bir atmosferin yaratılmasını sağlayabilir.

Boğa
Bazı kişiler, size diğerleriyle oranlandığında daha fazla yardımcı olma potansiyeline sahip. Bu kişileri veya grupları tespit etmeli ve doğru kişilerle işbirliği içerisine girmelisiniz.

İkizler
Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız. Romantik ya da yaratıcılık içeren iş veya ilişkilerinizi savunma konusundaki başarınız elde edeceğiniz sonucu birebir etkileyeceğe benziyor.

Yengeç
Farklı fırsatların yüzünü gösterdiği günler. Dolayısıyla, sunmayı düşündüğünüz plan, proje, hizmet veya ürünler söz konusuysa beğeniye sunabilir veya bazı konularda fırsatlar yakalamak amacındaysanız, fırsat yakalayabilirsiniz.

Aslan
Belli düzenlemelerde kendi yöntem ve yollarınızı kullanarak ilerleme şansı yakalayabilirsiniz. Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var. Nasıl hissettiğinizi bilmek herkese iyi gelecektir.

Başak
Çok ihtiyaç duyulan planları, fikirleri veya önerileri önemsemediyseniz, bugünlerde, ihtiyaç duyulan alanlarda belli fikirler geliştirebilir ve yürürlüğe koyabilirsiniz.

Terazi
Maddi, ticari ya da işle ilgili alanlarda büyümenizi ve ait olduğunuz topluluklarda tanınmanızı sağlayabilecek seçeneklere sahipsiniz. Dolayısıyla, bu alanlarda en hızlı ilerlemenizi sağlayacak konuyu seçmeniz gerekiyor.

Akrep
İstediğiniz zaman ne kadar etkileyici ve hatta büyüleyici olduğunuzun farkındasınız. İşte şimdi, özellikle yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya sevgi temalı ilişkilerinizde bu özelliklerinizi göstermenin tam zamanı!

Yay
Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz. Bunu yapmadan ilerlemek zor olsa da bu tavır da riskli sonuçlar doğurabileceğe benziyor. Bugün için biraz gevşemeye zaman ayırmalısınız.

Oğlak
Siz her ne kadar direnç gösterseniz de, bazı kişiler size yine de yardımcı olmaya veya yol göstermeye çalışıyorlar. Bazı konularda, ilerlemenin veya başarılı olmanın başka yolları da olabileceğini düşünüyor ve gösteriyorlar o kadar.

Kova
İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor. İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz. Maddi açıdan bazı fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Balık
Uçuk hayaller kurmayı bırakıp günün ve sizin istek ve ihtiyaçlarına uygun planlar yapmanız durumunda, proje ve planlarınızın gerektiği şekilde yürümesi daha kolay olabilir. Neye ihtiyaç olduğunu anlamanız zor olmayacak.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla