Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.03.2016, 09:49   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Jean-Claude van Damme’dan sevindiren haber

Jean-Claude van Damme’dan sevindiren haber

jean-claude van damme, kickboxer, kickboxer vengeance



Van Damme, Kickboxer ile beyaz perdeye geri dönüyor. Bu dönüş şimdiden konuşulmaya başladı.

1989 yılında baş rolünde Jean-Claude van Damme’ın oynadığı ve Türkiye’de Kana Kan ismiyle gösterime giren Kickboxer, geri dönüyor. Kickboxer, yayınlandığı dönemde büyük ilgi uyandırmıştı.
Jean-Claude Van Damme’ın sinemadaki sessizliği de Kickboxer’ın bu yeni filmiyle sona erecek. Kendisini izleyiciyle tekrar buluşturacak olan Kickboxer: Vengeance'ın fragmanı karşınızda...



Kickboxer: Vengeance ismi verilen filmde ünlü oyuncu bu sefer eğitmen rolünü üstleniyor. Beklentileri düşünürsek kendisinin de kickboks yapacağını söyleyebiliriz. 1989 yapımı olan Kickboxer, hem dövüş sahneleri, hem de Van Damme’ın dans sahnesiyle hafızalara kazınmıştı.

RLJ Entertainment tarafından tüm hakları satın alınan Kickboxer: Vengeance’ın hazırlıkları sürüyor. Filmde Van Damme dışında birçok ünlü sporcuyu da izleyebileceğiz. Dave Bautista, Alain Moussi, Gina Carano, Georges St-Pierre ve Cain Velasquez filmin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Sleepwalkers ile ismini duyuran Dimitri Logothesis senaristliğini, John Stockwell’in yönetmenliğini üstlendiği filmin 2016 içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.


__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla