Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.03.2016, 00:47   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 29 Mart 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

29 Mart 2016 Salı Günlük Burç Yorumları


29 mart 2016 günlük burç yorumu , 29 mart 2016 salı , akrep , balık , başak , boğa , burc yorumları , burçlar , günlük burç yorumları , ikizler , koç , kova , oğlak , terazi , yay , yengeç



Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Ortağınız veya eşinizle paylaştığınız kaynaklarda bir ilerleme gözlemleyebilirsiniz. İlişkilerinizdeki mücadele kanalıyla bir kazanım elde edebilmeniz mümkündür. Zihinsel bir farkındalık kazanabilir ve arkadaş ortamlarınızdan birileriyle barışçıl bir tutuma girebilirsiniz. Dahil olunan topluluklarda eğitimci misyonu ile taktir toplayabilirsiniz.


Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün ilişkiye açık bir hal takınabilirsiniz. Belki yeni bir ilişki veya cinsel bir başlangıçtan kazanılan duygusal bir yakınlaşma meydana gelebilir. Ortağınızla yeni bir işe girişebilirsiniz. Kariyer alanınızda mesleki deneyimlerinizi örnekleyerek kişileri eğitebileceğiniz ve yürütülen projelerde fikri danışmanlık sayesinde ilerleme kaydedip fayda yaratabileceğiniz bir durum meydana gelebilir.


İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


İş verimliliğinizin artabileceği, çalışanlarınızla kolektif uyumunuzun ve biraz da bu konularda mücadele verebileceğiniz bir gün yaşıyor olabilirsiniz. Üreme organlarıyla ilgili sağlık kontrolüne ihtiyacınız olabilir. Mevcut ilişkinizde mantık ve zihinsel aktarımın söz konusu olabileceği, daha somut bir duygusallığın hüküm sürebileceği bir gün deneyimleyebilirsiniz.


Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Cinsellik potansiyelinizin artabileceği, romantik anların yükselebileceği, çocuklarınızla keyifli anlar geçirebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Günlük işlerinizde azami sorumluluk gerektiği ve bu sayede maddi krizlerin üstesinden gelebileceğiniz bir tutuma girişmelisiniz. Yaşça olgun kişilerden bu konulardaki hedefleriniz için destekler alabilirsiniz. Kas zedelenmelerine dikkat etmelisiniz.


Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Yuva bilincinizin artacağı, ailenize yakınlık sağlayabileceğiniz ve iç benliğinizin huzur arayışında olacağı bir gün sizi bekliyor olacaktır. Huzuru yakalamak için içsel bir mücadeleye girişmeniz mümkündür. Özel ilişkinizde veya ortaklığınızda sorumluluk bilincini taşımanız gereken ve mevcut sükuneti koruma görevini üstleneceğiniz olumlu bir etkiye sahipsiniz.


Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


İletişim kanallarınızın güçlenebileceği, saklı kalan bazı bilgilerin gün yüzüne çıkabileceği, cinsel enerjinizi karşılayacak yeni kişilerle iletişim arayışı bugünün temaları arasında olacaktır. Mesleki performansınız ve gündelik işlerinizi çözme konusunda aile büyüklerinden destek alabilirsiniz. Yöntem ve bilgi konusunda özellikle babanıza ve ailedeki erkek figürlere güvenebilirsiniz.


Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Kişisel kaynaklarınızda daha önce fark etmediğiniz bir konuyu açığa çıkarabilirsiniz. Maddi değerlerinizin farkına varabilir, yeni planlar ve hedefler için mücadeleye girişmek isteyebilirsiniz. Eğitim veya iş çevrenizdeki olgun birisinden özel hayatınız veya spekülatif işlerinizle ilgili danışmanlık yahut tavsiyeler alabilirsiniz. Huzuru korumak için sorumluluk gerektiğinin farkına varacaksınız.


Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Kişisel farkındalığınızın ön plana çıkabileceği, toplumda parlayabileceğiniz ve kendinizi gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Gücünüzü ve kararlılığınızı gösterme konusunda ısrarlı davranabilirsiniz. Maddi yatırımlarınızı gayrimenkul üzerinde değerlendirmek isteyebilirsiniz ve bu konuda uzman birisinin yardımına başvurabilirsiniz. Parayı hesaplı ve sorumlu kullanmalısınız.


Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Geçmişinizdeki anıları deşmek, kendi kendinizle yüzleşmek ve belki de geçmişin gölgesinden sıyrılabilmek için bir içe kapanma süreci yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınız ve sezgileriniz işlek olması yanında bir parça baskı hissetmeniz mümkündür. Özellikle yapmanız gereken işleri yerine getirmek ve doğru kararlar alabilmek için uygun bir transit etkisinde bulunuyorsunuz.


Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaşlarınız ve sosyal gruplarınızla belirli idealleriniz üzerinde görüş birliğine varabilirsiniz. Ancak uzlaşmak için biraz mücadele vermeniz beklenebilir. Hasıraltı edilmiş konular gün yüzüne çıkabilir. Sezgisel yetenekleriniz ve öngörünüze güvendiğiniz taktirde maddi ve manevi kazanımlarınızı doğru değerlendirebileceğiniz bir transit etkisi altındasınız.


Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyerinizde itibar kazanma potansiyelinizi elde edebilmeniz için olumlu enerjilere sahipsiniz. Ancak bu konuda biraz stres altında hissedebilirsiniz. Bir süredir açıklığa kavuşması gereken bir konuda ilerleme sağlanabilir. Kararlarınızın etkinliğini onaylayabilecek ve size odaklandığınız konularda ilerleme sağlamaya destek olabilecek yaşça büyük bir arkadaşınızın tavsiyelerine güvenebilirsiniz.


Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Ufkunuzu genişletmek amaçlı ve ölüm temasının etrafında dönen bazı inançsal konularda araştırma yapabilir ve merakınızı giderecek verilere ulaşabilirsiniz. Duygusal olarak biraz baskı altında hissetmeniz doğaldır. Mesleki alanınızdaki otorite figürlerinden beklenmedik başarılara ve haberlere ulaşabileceğiniz doğru destekler ve tavsiyeler alabilirsiniz. Bu transitin akışına kendinizi bırakın.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla