Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.04.2016, 15:36   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2 Nisan 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

2 Nisan 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları



2 nisan 2016 cumartesi oğlak burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi balık burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi başak burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi boğa burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi günlük burç yorumları 2 nisan2016 cumartesi akrep burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi ikizler burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi koç burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi kova burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi terazi burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi yay burcu yorumu , 2 nisan2016 cumartesi yengeç burcu yorumu , 20 mart 2016 cumartesi aslan burcu yorumu





Koç

İkili ilişkilerinizde, özellikle içine parasal konuları da alıyorsa bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Boğa

Şansınıza güvenmediğiniz birtakım para ilişkilerinizde, şansa dayanmadan da yapabileceğiniz şeyler olabilir. Paranın gücünü abartmıyor olsanız da onsuzluk korkularından kurtulmanız gerekiyor.

İkizler

Duygusalsınız, ama bunu gizleme çabalarınız var. Bu da bazı ciddi etkilenişimleri yalnız yaşamanıza neden oluyor.

Yengeç

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Aslan

İnsanlara kendini size anlatabilme fırsatı tanımalısınız. Aceleci olmayın.

Başak

Hesapta olmayan gelişmeler günlük yaşamınızı aniden değiştirebilir. Bugün, duygusal hareket etmemekte fayda var.

Terazi

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

Akrep

Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Sürtüşmeler bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor.

Yay

Ortaklaşa işler yürütüyorsanız, alacağınız teklifleri dikkatle gözden geçirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar kazancınızı etkilemekte.

Oğlak

Alışkanlıklarınız ara sıra tatsızlıklar yaşatabiliyor. Bazen parayla bütün ilişkiniz kopartıyor gibisiniz. Bugünlerde alacağınız vazgecmem.net birtakım para haberleri, bazı tartışmaları getirebilir.

Kova

Paranızı çok hesaplı kullanıyor gereksiz harcamalardan kaçınıyorsunuz. Bugün kendiniz için lüzumlu bazı harcamalar yapabilirsiniz. Uzun zamandan beri alışverişe çıkmadığınız için bugün kendinize birşeyler vazgecmem.net almaktan büyük keyif duyacaksınız.

Balık

Bir alacak verecek meselesinde taraflardan biri olacaksınız. Gelişmeler sizin çıkarınıza. Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla