Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.05.2016, 00:51   #1 (permalink)
semragül
Ne mutlu eğri zamanda,
Doğru yerde durabilene.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Paranın satın alamayacağı güzel şeyler

Paranın satın alamayacağı güzel şeyler

Eğer istediğiniz şeyleri (arkadaşlarla gezmek, tatile çıkmak) paranız yetmediği için yapamıyorsanız üzülmeniz çok doğaldır ama elinizdekiler için de şükretmek ve mutlu olmak hayatı daha kolay yaşamanızı sağlar.İşte sahip olduğunuz için şükretmeniz gereken,paranın alamayacağı güzel şeyler.

Sağlık

Sağlıklı olmak için tedavi ve doktor masraflarını karşılayabilmek de önemlidir ama sağlıklı olmak size doğal olarak gelen bir lütuftur.Pek çok insan sağlığını kaybetmeden bunun değerini maalesef anlayamaz.Siz, onlardan olmayın ve sağlıklı uyandığınız her gün için şükredin.


Kalite

Günümüzde pek çok sonradan görme,zengin ve kalitesiz insan var.Böyle bir dönemde kalitenizi korumak,terbiyeli, kültürlü olmak gerçekten de büyük bir erdem.


Yetenek

Herkesin mutlaka kendine has bir yeteneği vardır.Yetenek para getirebilir ama parayla alınamaz.Kendi yeteneklerinizin farkına varın ve buna sahip olduğunuz için şükredin.


Tatmin

Paranın alamayacağı bir diğer şey tatmin duygusudur.Yaptığınız işten,şeyden tatmin olmak gerçekten de büyük bir şanstır.


Aşk

Aşk, bir insanın yaşayabileceği en güçlü,korkutucu ve iyi histir.Hiçbir para bu hissi karşılayamaz.Gerçek aşka sahip olmak bir şanstır.


Zaman

Zaman paradan çok daha değerlidir.Birine önerebileceğiniz en iyi şey zamanınızdır ve ihtiyacı olan biriyle vaktinizi paylaşmanız çok değerlidir.


Güneşin doğuşunu ve batışını izlemek

Doğanın bu harikasını her gün yeniden görebilmek bile ne kadar şanslı olduğunuz gösteriyor.Pek çok kişi artık bu güzel manzarayı göremiyor.


Gülmek

Arkadaşınızlayken,sevgilinizleyken,ailenizleyken gülebilmek,kahkaha atabilmek paradan çok daha değerli ve önemlidir.Gülmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve moralinizi yükseltir.

Hayatın tadını çıkarın.Para sizin için bir amaç değil bazı durumlar için sadece bir araç olsun.

__________________
semragül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla