Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2016, 22:05   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 8 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

8 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

8 Haziran 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları, 8 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, Günlük burçlar




KOÇ BURCU
Gününüzü sevgilinizle mutlu ve yoğun bir şekilde geçireceksiniz. İlişkinizde yeni bir döneme gireceksiniz onunla olan mutluluğunuz sizi daha önce hissetmediğiniz farklı boyutlara götürecek. İş yerinizde son günlerde işleriniz olumlu yönde gidiyor ve bunda sizin etkiniz çok bu durumun haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu aralar karmaşık duygular içindesiniz özellikle arkadaş ortamınızda. Bu aralar içinizden geçen sesleri dinlemenizde fayda var.



BOĞA BURCU
İlişkinizde hızlı kararlar veriyor olmanız size bazen olumlu sonuçlar getirmiyor. Siz hızlı sonuçlar alabilmek için çabuk kararlar alıyorsunuz ancak her zaman işe yaramıyor siz de biliyorsunuz. Yetkililerinizle ilgili bazı görüşmeler söz konusu olabilir. Siz yeterince takdir edilmediğinizi düşünebilirsiniz ancak bu bazı şeyle sandığınız gibi olmayabilir ve bu durum karşısında fevri olmamalısınız. Bazı birikim planlarınız var ancak bunun için bir düzenli kaynağınız daha olması gerektiği düşüncesisindesiniz.



İKİZLER BURCU
İlişkinizde sevgilinizin geçmişini kurcalamaktan kendinizi alamıyorsunuz ancak bu yola girmeden önce de biliyordunuz partnerinizin nasıl olduğunu. İş konusunda oldukça yeteneklisiniz, yetenekleriniz sayesinde bir çok işin üstesinden geliyorsunuz ve bu durumu hep karınıza çeviriyorsunuz. Konuları kendiniz çözmeye çalışıyorsunuz ancak her şeyi kendiniz çözemezsiniz bunun farkına varmalısınız. Çevrenizden bu konuda yardım almayı unutmamalısınız.



YENGEÇ BURCU
Alacağınız yeni kararlar ilişkinizde yeni bir boyut kazandıracak ve siz bu durumu karınıza çevirip sorunsuz olan ilişkinizi daha mutlu ve kıskanılan bir ilişki haline getireceksiniz. İş konularında yetki paylaşımı yapmanız sizin üzerinizde ki yükü azaltacak kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Bir takım yeni iş ortamına girebilirsiniz ve bu gibi durumlara kendinizi hazırlamalısınız.



ASLAN BURCU
İçinizde barındırdığınız kıskançlık duygusu sevgiliniz tarafından biliniyor ve o, bunu size karşı kullanıyor çünkü sizin bu konuda zaafınız olduğunu biliyor. İşinizle ilgili bazı görüşleriniz var örneğin iş arkadaşlarınızla ilgili fazla içli dışlı olmamanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Bazı maddi kaygılar yaşıyorsunuz bu durumun sebebi, gelirinizin sürekli olmayacağı düşüncesinden kaynaklanabilir ve zaman geçtikçe bu kaygıdan kurtulmanız mümkün ancak sizin de çalışma konusunda istekli olmanız gerekir.



BAŞAK BURCU
Bu aralar yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz hatta akşam saatlerin de onunla bir yerlere gidip birbirinizi daha yakından tanıyabilirsiniz. İş konusunda yeni teklifler almanız mümkün bu durumu değerlendirmek istiyorsunuz hem de var olan işinizde ki yerinizi kaybetmek istemiyorsunuz. Bazı maddi kayıplar yaşayabilirsiniz zira almanız gereken ve size söz verilmesine rağmen bazı maddi alacaklarınızı tahsil edememe durumunuz söz konusu.



TERAZİ BURCU
Bu aralar o kadar çok günlük sorunlarla ilgileniyorsunuz ki bu sizi duygusuz hissiz biri haline getiriyor hatta bu aşka adeta kapandınız. İşinize kendinizi fazla veriyorsunuz bu durum sizi hem yoruyor hem de karınıza oluyor ve işinizde ilgili başarılar elde ediyorsunuz ayrıca ilerleyen zamanlarda yeni başarılar elde etmeye de devam edeceksiniz. Sabırlı olmanız gereken bazı durumlar olabilir buna dikkat etmelisiniz ve aksi halde istemediğiniz şeyler olabilir.



AKREP BURCU
Bir ilişkiniz herkesin sizden beklediği gibi bitmedi ve bu durum çevrenizdekiler hayli üzdü ve sizi çevrenize karşı güvenilmez biri haline getirdi. Bu gün sizin için sıradan geçecek gibi gözükse de aslında öyle olmayacak sizi bazı sürprizle bekliyor. İşinizle ilgili bazı aksilikler olabilir bu durum sizi biraz yoracak ancak üstesinden geleceksiniz. Alışveriş yapmayı çok seviyorsunuz ancak dikkatli davranmalısınız.



YAY BURCU
Kalbim boş imajı verseniz de aslında eski günlerde unutamadığınız bir ilişkiniz sizin halen peşinizi bırakmıyor ve bu durum hem sizi üzüyor yapmanız gereken şey aslında kolay sadece ya eski sevgilinizle tekrar konuşmayı düşünebilirsiniz

Yada onu sonsuza dek unutmanın bir yolunu bulmalısınız. Bazı sıkıntılarınız gelip geçici olmayabilir bu konuda daha dikkatli olmalısınız. Bu aralar kendinize zaman ayırmalısınız bu durum size iyi gelecek bunca zaman arasında kendinizi hayli yordunuz, dinlenmeyi hak ediyorsunuz.



OĞLAK BURCU
Sevgiliniz sizin yaptığınız sürpriz karşısında hayli hoşnut olacak onun bu davranışları sizin de hoşunuza gidecek. Yapacağınız kısa vadeli birkaç yatırım sizi ilerleyen zamanlarda kurtarabilir. Bu gün konsantrasyonunuz oldukça düşük dikkatli olmalısınız özellikle araba kullanırken.



KOVA BURCU
Bu gün sevgiliniz eski mevzuları kapatmış gibi gözükse de aslında öyle olmayabilir bunu öğrenince siz kendinizi kötü hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız sizinle ilgili bazı konularda endişe duyuyor onların bazı dediklerine kulak vermenizde fayda var. Maddi konularda biraz dikkatli harcamalar da bulunmalısınız ve sizin sadece bir kazanımınız var ve bu da harcamalarınıza yetmiyor.



BALIK BURCU
ilişkiniz de size göre öncelik aşk ama karşınızda ki kişi mantık diyor bu sizin ilişkinizi yoran büyük neden. Bazı yeni işlere girip beklediğinizin üstünde karlar elde edebilirsiniz. Akrabalarınızdan gelen önerileri değerlendirmek istiyorsunuz ancak bu durum istediğiniz gibi kolay olmayabilir ve maddi durumunuzda yeterli değil.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla