Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.02.2013, 09:09   #1 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22.02.2012 Başak Burcu Yorumu

Olaylara istediğiniz gibi konsantre olamayacağınız bir gündesiniz. Dikkat dağınıklığı ve unutkanlık sorunları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle gereksiz münakaşalar yapabilirsiniz ve bunlar sizin için yıpratıcı olacaktır. Sağlığınıza ilişkin küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fazlaca önemli olamamakla birlikte düşüncelerinizle duygularınız arasında ayrılıklar olabilir. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Harekete geçmek için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz.

Aşk yaşamı: Aşk yaşamınızda kendinizi rahat etkiler altında hissetmeyeceksiniz ve çeşitli sorunlar yaşayabileceksiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz ve içsel anlamda çeşitli kaygılar yaşayabilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamı: İş yaşamınızda disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizde artan iletişimlerde bazı aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz bazı haberler gecikebilir ve planlarınızda aksaklıklar olabilir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve gün için moral durumunuzda değişimler olacaktır. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Para durumu: Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabilirsiniz. Maddi konularda ani kararlar almamalısınız.


Dikkat: Bir konuda ihtiyatsız davranacaksınız. Çevrenize karşı gergin tepkiler verebileceğinizde çeşitli tartışmalar olabilir.

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla