Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2013, 09:07   #1 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 23 Şubat 2013 Yay burcu yorumları

Sevgili Yaylar, Merkür 23 Şubat saat 11:41-17 Mart saat 22:03 arasında Balık burcunda geri harekete geçecek. Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi gölgeli günleri. Demek oluyor ki, 16 Şubat tarihinden itibaren ilişkimiz, kariyer hayatımız, geleceğimiz, evimiz, ailemizle ilgili konularda iç gözlemde bulunacağız. Merkür gerileme dönemleri genel olarak tedirgin karşılanır. Oysa her zaman söylerim. Bilgi korkunun düşmanıdır. Geri hareket olsun veya olmasın insan bazen yalnız kalmak, düşünmek ister. Muhasebede bulunur. Bu hepimiz için gereklidir. Yaylar dışa dönük insanlardır. Ancak derinlikli düşünmeyi gayet iyi bilirler. Balık burcundaki geri hareket döneminde, yuvamız içindeki sorunları, meseleleri şöyle bir inceleyelim. Geleceğimizi garanti altına alacak şekilde düşünelim. Birbirimizi zorlamak yerine, evin içindeki huzuru önemseyelim. Ancak özverimizin sınırlarını ve başkalarının da tahammül gücünü zorlamayalım.

İş hayatı zorlu ve çetin. Bazen dışarıda yaşanan güçlükler tümüyle eve yansıyor. Bunları ancak güçlü bir iletişimle çözebiliriz. Evden ayrılmayı, iş değiştirmeyi, satın almayı düşünenler, gerçekçi bir şekilde durumunuzu ele alınız. Merkür geri hareketi süresince hangi konularda dağıldığınızı, kararsızlık çektiğinizi, neleri kendinize hedeflediğinizi gözden geçirin. Şimdi hassas noktaların tespit zamanıdır. Belki yerleşim yeriniz, işinizde değişiklik düşünüyorsunuz. Tekrar bu kararlarınızı gözden geçiriniz. Önceden tasarladığınız, adım attığınız, yapmayı düşündüğünüz ne varsa tekrar bir bakınız. 26 Şubat tarihinde başlayacak Venüs Balık burcu seyri sizlere huzur, bereket, sevgi birliği, ailede ahenk, yuvada dinginlik sağlayıcıdır. O zaman gelin geri hareket süresince güzel niyetlerde bulunun. Hayırlısını isteyin. Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilinde görülmektedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.


Merkür geri hareket döneminin iç gözleminizi güçlü kılmasını diliyorum. Güzel yüreğiniz her zaman mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla