Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.07.2016, 11:14   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 11 Temmuz 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

11 Temmuz 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

11 Temmuz 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, 11 Temmuz 2016 Pazartesi Burç Yorumlar, 11 Temmuz 2016 Pazartesi Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 11 Temmuz 2016 Pazartesi Burç yorumu



KOÇ Burç Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum, birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

BOĞA Burç Yorumu
Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

İKİZLER Burç Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Bugün bir çok gizlilikler gündeme gelecektir. Uzun süredir, saklamaya çalıştığınız konuların sizi baskı altına almasından dolayı canınız sıkılmış olabilir. Yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

YENGEÇ Burç Yorumu
Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Çevrenizde sizi onaylamalarını beklemeniz istiyor ve gerekli desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

ASLAN Burç Yorumu
Ay, para evinizde ilerlerken güçlü desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün partnerinizin maddesel olanaklarınızdan siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda, kazançlarınızı yeniden belirleyici strateji geliştireceksiniz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek.

BAŞAK Burç Yorumu
Ay burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Bugün toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etkilenmeye hazırsınız. Dikkatli olun.

TERAZİ Burç Yorumu
Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz.

AKREP Burç Yorumu
Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün.Düşüncelerinin çevreniz tarafından takdir görecek.

YAY Burç Yorumu
Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi alacağınız desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Bugün bir çok ortamlara katılacak ve dikkat çekeceksiniz.

OĞLAK Burç Yorumu
Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Bugün duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

KOVA Burç Yorumu
Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen güçlü kişiliğinizi ön plan. Bugün arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.

BALIK Burç Yorumu
Ay karşıt burcunuz Başak'ta ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla