Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.2016, 18:01   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 13 Temmuz 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

13 Temmuz 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

13 Temmuz 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, 13 Temmuz 2016 Çarşamba Burç Yorumlar, 13 Temmuz 2016 Çarşamba Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 13 Temmuz 2016 Çarşamba Burç yorumu




KOÇ BURCU
Sevgiliniz sizden net tavırlar bekliyor ancak siz pek oralı değilsiniz bu haliniz karşı taraf açısından olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sevgiliniz yeterince sevilmediğini düşünüyor. İşinizi seviyorsunuz hatta çalışmalarınızda kendinizden ödün veriyorsunuz zamanınızı işiniz için bol bol harcıyorsunuz ancak karşılığını tam anlamıyla alıyor musunuz bunu bir düşünmelisiniz. Fazla açık sözlüsünüz ancak bu her zaman işe yaramıyor bunu deneyimleyerek gördünüz.


BOĞA BURCU
Aşk hayatınızda çözümlemek istediğiniz bazı problemler var ve bu problemler sizin için daha fazla sorun yaratmadan çözümlemelisiniz. Partnerinizde sizin gibi düşünüyor ve çözümlere her zaman değer veriyor. İş hayatınızda bazı olumsuz durumlar söz konusu olabilir özellikle bu olumsuzluklar sizin üzerinize kalsın istemiyorsanız olaylardan uzak durmayı tercih etmelisiniz.


İKİZLER BURCU
Bazı sorunlar ilişkinize zarar veriyor ve bu sorunları tek başınıza çözemezsiniz bunu kabul etmelisiniz. Günlük hayatta kendinizden çok işinizle ilgileniyorsunuz ve bu da bir süre sonra sizi kendinizden yabancılaştırıyor. Maddi konularda atılım yapmak istiyorsunuz ancak elinizdeki parayı yetirmekte hayli zorlanıyorsunuz size göre temel ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz ancak bazılarına göre sizin ihtiyaçlarınız lüks haline geliyor. Bazı belirsiz durumlar ileriye dönük planlarınızı suya düşürebilir dikkat etmelisiniz.


YENGEÇ BURCU
Bazı şeylerin henüz başındasınız ancak bu bile şimdiden sizi sona getirmiş durumda siz belki yeni başlangıç farklı bir bakış açısı olarak düşündünüz ancak bu fazla uzun sürmeyecek bir ilişkiye benziyor. Bu aralar bir satış işleminiz söz konusu olabilir kar yapmak istiyorsanız piyasayı iyi araştırmalısınız. Fazla gerginsiniz bu durum sizi çevrenize karşı yanlış tanıtılmanıza neden oluyor.


ASLAN BURCU
Sevgilinizle aranız hayli bozuk bu durumu düzeltmek için elinizden geleni yapsanız da bir şey değişmeyecek karşı taraf sizden uzaklaşıyor. Her başlangıcın bir bitişi var şu an bunu düşünüyorsunuz ancak bilmediğiniz bir şey var. Siz sadece biraz şansızdınız. İş hayatınızda istediğiniz verimli çalışmayı bir türlü gerçekleştiremiyorsunuz biraz dilenmeye kafanızı toplamaya ihtiyacınız var. Fazla para harcıyor olmanız yakın çevreniz tarafından eleştirilere neden oluyor.


BAŞAK BURCU
Bir gün kesinlikle hayatınızın aşkıyla karşılaşacağınız gerçeği sizi tembelliğe itiyor. Siz dışarı çıkamazken ve beklerken onun sizin ayağınıza gelmesi biraz zor görünüyor aramalısınız. Ruh haliniz çalışamaya pek elverişli değil bunun için bu aralar tatile çıkmayı düşünmelisiniz. Çevrenizde bazı olaylar sizi yakından ilgilendiriyor ancak siz bunlarla ilgilenmiyorsunuz, bazı şeyler sizsiz çözümlenemeyecek gibi görünüyor.


TERAZİ BURCU
Sevgiliniz sizinle daha çok bir araya gelmek istiyor ancak bunu söylemek onun için biraz zor ve bunun için siz ona cesaret vermelisiniz. Bazı konularda karar vermeden önce düşünmelisiniz her zaman gelişigüzel yaşanmıyor biliyorsunuz. Bu aralar bazı harcamalarınız yakın çevreniz tarafından eleştirilebilir ve bu duruma tepki göstermeniz halinde olaylar biraz daha büyüyebilir. Bu aralar sakin davranmalısınız.


AKREP BURCU
Partneriniz bazı tavırları size fazla hatta şımarıkça geliyor ancak bu durumun olmasına izin veren sizsiniz onu alıştırdınız. Şimdide hareketlerini eleştiriyorsunuz biraz kendinizle çelişiyorsunuz. Ailenizde bazı kişilerin boş harcamaları maddi savurganlıkları sizi sinirlendiriyor hatta onlara küçük bir ders vermek isteyebilirsiniz. Bazı sağlık sorunları sizin için önem arz etmese de daha da önemli bir şey olmadan önleminizi almalısınız.


YAY BURCU
Aşmayı planladığınız bazı problemleriniz var ve bunun için karşı tarafta sizin kadar istekli ve eğer siz doğru cümleyi kurmayı başarabilirseniz istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Yeni arkadaşlara ihtiyacınız var bunun için bazı adımlar atmalısınız. Soğukkanlı bir ruh hali içindesiniz ve bu size bir çok kazanımda bulunduracak. Kendinizi ifade edemediğiniz her ne kadar duygu varsa bundan arınmalısınız.


OĞLAK BURCU
Bazı çevrelerce çok seviliyor olmanız sizin için oldukça güzel bir sonuç ancak sizin gereken ilgiyi o çevrelere göstermeniz gerekir. Aşka dair kendinizi çok yalnız hissedeceksiniz, tam yeni birini buldum diyecekken o da sizi yarı yolda bırakacak. Bu konuda bahtsızlığınız devam ediyor hatta siz bu durumu hayli kafaya takmış durumdasınız. Maddi konularda elinizden geleni yapıyorsunuz hemen hemen her fırsatı değerlendiriyorsunuz aileniz ise sizin bu halinizden pek memnun görünmüyor.


KOVA BURCU
Aşk hayatınızda bazı konular yeniden gündeme gelebilir sevgiliniz tartışmak istemiyor ancak sizin bazı tavırlarınız onu çileden çıkarıyor o ise bu duruma olan tepkisini esirgemiyor. Bazı konularda maddi kararlar almanız sizin pek yararınıza olamayabilir ancak siz yine de bazı yatırımlar yapıp zarar edeceksiniz. Bazı emin olduğunuz durumlar sizin için istediğiniz sonucu doğurmayacak çok şaşıracaksınız ancak yersiz bir çaba olduğunu sonunda sizde göreceksiniz.


BALIK BURCU
Aşk hayatınız tam istediğiniz gibi monoton olan her şeyden uzaksınız ve hayatınız sizin için daha iyi yerlere doğru gidecek bunu hissediyorsunuz. Bu gün bazı konularda ailenizle irtibatta olacaksınız özellikle maddi konularda onların dediğini yapacaksınız. Bu aralar eğlenceli şeyler yapmak için farklı ortamlara gireceksiniz ve bu ortamlar sizi çok eğlendirecek. Şehir dışından bir misafiriniz gelebilir hazırlıklı olmalısınız.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla