Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.07.2016, 18:23   #1 (permalink)
Wine
neden senin olduğun yerde değilim?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Leyla'dan Sonra - 1Çocuk 1Dilek

Leyla'dan Sonra - 1Çocuk 1Dilek



Merhaba arkadaşlar, sizlere benimde içinde olduğum bir topluluk olan Leyla'dan Sonra ekibinden bahsetmek istiyorum. Belki biliyorsunuz belki de ilk defa duyuyorsunuz.

Öncelikle belki kim bu Leyla diyeceksiniz. Leyla İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji servisinde yatan minik bir hastaymış ve hayali bir bisiklete sahip olmakmış ama bisikletine kavuşamadan hayatını kaybetmiş. Bunun üzerine 3 tıp fakültesi öğrencisi onkoloji servisinde yatan çocuk hastaların dileklerini gerçekleştirmek için bu projeyi oluşturmuş. Çapa'da 3 kişilik bir ekip ile başlayan bu proje sanırım şuanda 20 fakültede uygulanıyor.

Nasıl bir iş içerindeyiz diye soracak olursanız; tıp fakültesindeki arkadaşlarım ile 2 3 kişilik ekipler halinde onkoloji servisine çıkıyoruz miniklerimizi ziyaret ediyoruz onlarla oyunlar oynayıp sohbet ediyoruz. Onlara istedikleri bir hediyeyi soruyoruz. (Kıyafet, oyuncak, bir ünlüyle tanışmak, kitap vb.) Aldığımız dileği ailelerinin de eğer onayı olursa Sosyal Medya'da paylaşıyoruz. Bu paylaşımların altına dileği gerçekleştirmek isteyen gönüllülerimiz yazarak mail adresimizle bizimle iletişime geçiyor. Gönüllümüz ister kargo ile isterse ziyarete gelip kendisi getirerek ulaştırıyor hediyeyi.

Hediyeyi verdik iş bitti olmuyor tabi. Onlar her kemoterapi veya radyoterapi gibi tedavi süreçlerinde hastaneye geldiklerinde yanlarına çıkıp onlarla muhabbet ediyoruz. Eğer doğum günü gibi özel günlerine denk gelirsek birlikte kutlamalar yapıyoruz.

Bunu sizinle paylaşma amacıma gelecek olursak belki sizlerde miniklerimizin dileklerini gerçekleştirmek istersiniz veya siz olmasanız bile bir yakınınız ister.

Eğer sizde bu iyilik zincirinde yer almak isterseniz sayfaya bir göz atabilirsiniz. Facebook, twitter, instagram, youtube hepsinde hesaplar var.

Sonuna kadar okuduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim hepinize

Site:[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Not: Hiç bir kar amacımız yok, biz sadece aracı oluyoruz.

__________________

Konu Wine tarafından (19.07.2016 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
Wine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla