Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.07.2016, 18:23   #16 (permalink)
Mithrandir
Yorumcu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Osmanlıca dersi liselere zorunlu olması sizce doğru mu? Neden?

Alıntı:
FaRaH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



Arsiv dairelerine olan basvurulardan habersizsiniz sanirim.
Sahsen her gittigim mezarda mezar tasini okuyamadigim onlarca mezar var. Evet fikrim var. Cebir yada math ogrenirkendne fonksiyon vs herseyden de bihaberken ogrendik degil mi herseyi? Ondan dolayi bir sakinca gormuyorum
Ayrica o kadar sene ogrenipde adres sordugunda tarif etmekten aciz olunuyorsa az degistirip baska yerlere egilmek gerek diye dusunuyorum.
Lingua franca ne alaka? Ben ilkokuldan liseye kadar konusulmayan dil oldugu halde latince ve eski yunanca opsiyon olaralda ibranice dersleri aldim. Nicin? Kaynaklari okuyabilmek icin mufredatta oldugu bin kere devlet tarafindan belirtildi. Ayni sekil Osmanlica icinde gecerli. Bir tek Osmanlica eklenince kimsenin omuzlarina yuk binmez kanaatindeyim
Ayrica fikrimi yazdim
Sizde fikrinizi yazin gecin.
Dedigim gibi gecmisimizi okumaktan aciz oldugumuzdan digerleri etkili olmuyor belkide.
Bu benim sahsi fikrim katilip katilmamaniz onemsiz. Bunu diyorum cunku genel olarak dusuncelerinizi biliyorum : ) neyse uzatmim.
Lingua Franca tanımını vereyim.Lingua franca, sabir veya geçer dil, birçok farklı dil konuşulan karışık toplumlarda, halkın birbirini anlamak amacıyla kullandığı ortak dil. Günümüzde İngilizce için kullanılanılır.
Burası bir forum ve burada insanlar düşüncelerini paylaşır.Benim de şahsınıza ait fikirlere birtakım sorular yöneltmemde abeste iştigal bir durum olmadığı düşüncesindeyim.Yanlışsam lütfen düzeltiniz.

__________________
Mithrandir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla