Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.08.2016, 17:16   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 18 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

18 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

18 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları, 18 Ağustos 2016 Perşembe Burç Yorumları, 18 Ağustos 2016 Perşembe Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 18 Ağustos 2016 Perşembe Burç yorumu





KOÇ BURCU
Aşk konusunda bazı eskimişlikler sizi bunaltırken, günlük rutin hayatınıza devam ediyorsunuz. Yeteneklerinizin farkındasınız ve bunu kullanabilmek için yeni fırsatlar kolluyorsunuz. Paylaşımcısınız ancak çoğu insan gibi sizde başkalarının desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz bunu söylemekten gocunmamalısınız. Bazı hayalleriniz gerçekleştirmek istiyorsunuz ancak bunun için seçtiğiniz yöntem biraz gerçek dışı bunu fark etmelisiniz.



BOĞA BURCU
Bugün duygularınız sizi yönlendirecek ancak bu durum pek olumlu sonuçlar getirmeyecek. Yüksek enerjinizi daha olumlu şeyler için kullanmalısınız, arkadaşlarınızla vakit geçirmek için uygun bir vakit. Maddi konularda tutarsız davranışlarınız sizi zor durumda bırakabilir.



İKİZLER BURCU
Sevgilinizin insanlar arasında ve sizin yanının da farklı davranışlar gösteriyor olması sizin hiç hoşunuza gitmiyor ve bu durumu ona bildirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaptığınız bazı iş birlikleri bozulabilir bunun için yapabilecek bir şeyiniz yok ancak işi tekrar gözden geçirmeli ve hemen pes etmemelisiniz.


YENGEÇ BURCU
Aşk hayatınızda artık daha akıllıca şeyler yapmaya başladığınızı düşünüyorsunuz. Aşk hayatınıza paralel olarak iş hayatınızda bir şeylerin yoluna giriyor olması sizi hayli hoşnut ediyor. Maddi konularda eliniz hayli bonkör başkalarına bir şeyler almayı çok seviyorsunuz ancak dikkatli harcamalar yapmalısınız. İşyeriniz hayli yoğun bu durum sizi sosyal hayatınızdan uzaklaştırıyor.


ASLAN BURCU
Aşk hayatınızda yaşadığınız zor günleri unutmanın zamanı geldi de geçiyor bile artık geçti ve geçmiş geçmişte kalmalı. Bu gün üslerinizle tartışabilirsiniz biraz soğukkanlı olmalısınız aksi halde bu sizi kaybeden yapabilir. Bütçenizi aşıyorsunuz bu sizi ilerleyen zamanlarda zora sokabilir. Sinirleriniz kontrol etmekte zorlanacağınız ve olaylara gereğinden fazla duygusal tepki vereceğiniz bir gündesiniz.


BAŞAK BURCU
Aşk hayatınızda bazı konuların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz ancak unutmayın elinizdekilerle yetinmeyi bilmelisiniz. İş hayatınızda aceleci davranışlarda bulunmak sizi zora sokacak bunun farkında değilsiniz. Maddi konularda hızlı ve başarısız kararlar alıyorsunuz bunun zararını çokça gördünüz ancak yine de akıllaca davranmıyorsunuz. Ruhsal açıdan rahatlamak istiyorsanız ne istediğinize karar vermelisiniz.


TERAZİ BURCU
Aşk hayatınızda sevgilinizin size ihtiyacı var bunu göz ardı etmeyin ve ona trip atmak yerine biraz olsun yardımcı olun. Mesleki konularda kafanız oldukça yoğun ve bununla meşgul olmaktan sosyal hayatınıza odaklanamıyorsunuz. Bu gün ikili ilişkilerinizde hayli güçlü çıkacaksınız ve bunu fırsata çevireceksiniz.



AKREP BURCU
Duygusal hayatınızda daha başarılı olacağınız günlere yaklaşıyorsunuz, duygularınızı açık açık söyleyeceksiniz. İş hayatınızda ise oldukça aktif bir gün geçireceksiniz bir çok işi aynı anda yapmaya çalışacaksınız. Maddi konularda kendinizi rahat hissediyorsunuz çünkü aşırı harcamalarda bulunmuyorsunuz.



YAY BURCU
İlişkiniz için biraz daha gayret göstermelisiniz sevgiliniz sizi seviyor ve bu ilişkiyi ayakta tutabilmek için her şeyi yapıyor. İş yerinizde bazı teklifler alacaksınız ve bu teklifler sizin için önemli olacak. Uzun süredir beklediğiniz maddi kaynak elinize ulaşıyor bunu dikkatli harcamalısınız. Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.



OĞLAK BURCU
Mantığınızın ön planda olması sizin için doğru kararlar almanızı sağlarken bu aralar duygularınız doğrultusunda kararlar almanız sizin için pek doğru sonuçlar getirmeyebilir. Bazı planlarınızda aksaklıklar olabilir, maddi kaynaklarınızı sorumsuzca harcadınız ve bunun zararını şuan görüyorsunuz. eni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz. Yalnız kalmak isteğinizi abartmayın.



KOVA BURCU
Aşk hayatınızda mutlu günler sizi bekliyor sevgilinizle rahatlıkla konuşabiliyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor onun doğru kişi olduğunu düşünüyorsunuz. Yeni konulara yeni fırsatlara açıksınız bunu yakın zamanda olumlu bir şekilde değerlendireceksiniz. Bu gün için normalin dışında içinize kapanık bir görünüm sergileyebilirsiniz ancak normalde öyle değilsiniz.


BALIK BURCU
Sevdiğiniz kişiyle daha yakın olmak için bir adım daha atacaksınız ancak bu adımı atarken çevrenizdeki insanları ilişkinize sokmayacaksınız. İşinizle ilgili akıllıca kararlar almaya başladınız bunun için geçmişi unutmalı ve bu yeni kararlarınız adına düşünmelisiniz. Bugünlerde her konuda aşırı bir hırsa kapıldınız. Bu hırsınız size yanlış şeyler yaptırabilir.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla