Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.2016, 17:10   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 23 Ağustos 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

23 Ağustos 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

23 Ağustos 2016 Salı Günlük Burç Yorumları, 23 Ağustos 2016 Salı Burç Yorumları, 23 Ağustos 2016 Salı Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, 23 Ağustos 2016 Salı Burç yorumu




KOÇ BURCU
İlişkinizle ilgili son günlerde kendinizi sağlama alma gibi duygular barındırıyorsunuz. Bu günlerde bir çok farklı duyguyu bünyenizde barındırıyorsunuz. Bazen bu duruma kendiniz de şaşırsanız da insanlar bu şekildedir çoğu zaman değil ancak genel olarak herkes içinde çokça duygu barındırır. Siz her zaman yaptığınız gibi olduğunuz gibi görünün bu durum başkalarının hoşuna gitmese de. Maddi anlamda bazı sıkıntılar çekiyorsunuz ancak bu durum kalıcı olmayacak.



BOĞA BURCU
İlişkinizde bazı gözden kaçırdığınız durum var ve bunun için sevmeseniz de ayrıntılı düşünmelisiniz. Önümüzdeki günlerde iş yerinizde güzel zamanlar geçireceksiniz adeta ruhunuz arınacak. Maddi konularda elinize sıkça fırsat geçiyor ve bu fırsatları değerlendirmeli daha öne gitmeyi arzuluyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bazı yolculuklar söz konusu, bu yolculuğa seve seve katılacaksınız.



İKİZLER BURCU
Aşk hayatınızda şans sizden yana, sevdiğiniz kişiyi istediğiniz şekilde yönlendirebiliyorsunuz sonunda kazanan siz olacaksınız. Bazı ikili görüşmelerde karlı çıkacaksınız emin olun bu aralar şans gerçekten sizden yana. Fazla enerjiksiniz ve bunun zararını yakın çevrenizle tartışıyorsunuz, sizi hayattan kopmuş gibi göründüğünüzü bile söyleyenler var.



YENGEÇ BURCU
Aşk hayatınızda yanlış bire adım atmak üzeresiniz. Nedeni açık ve net uzun süre birliktelik yaşayamayacağınız birisiyle birliktesiniz ancak çevrenizdekilere kulak vermeli onları dinlemelisiniz bu kez onlar haklı olabilir. Bazen fazlasıyla umursamaz gözüküyorsunuz işinizi severek yapıyor olmanız ve iş hayatınızda başarılı oluyor olamanız insanlara karşı bu şekilde davranma hakkını size vermez biraz daha duyarlı olmalısınız. Bazı gereksiz problemleri çok büyütüyorsunuz ancak bu sizi yoruyor bunu fark etmelisiniz.



ASLAN BURCU
Aşk hayatınız da gereksiz çıkışlar yapıyorsunuz bunun zararını göreceksiniz. Uzun ve sürekli bir ilişki istiyorsanız daha ılımlı olmalısınız. Çok yoğun tempoda çalışıyorsunuz bu sizi fiziksel olarak yoruyor ancak çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz ve buna mecbursunuz. Alım satım söz konusu ve bundan küçükte olsa bir kar elde edeceksiniz. Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.



BAŞAK BURCU
İkili ilişkilerinizde oldukça sorun yaşayacaksınız adeta bu gün ne deseniz yanlış anlaşılıyorsunuz. Çevrenizde negatif enerjili insanların olması sizi olumsuz etkiliyor ancak onlara katlanmak zorunda değilsiniz kibar bir şekilde onları kendinizden uzaklaştırmalısınız. Bugün ayrıntı gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz, yoğun çalışma temponuz sizi bu gün biraz yorabilir. Sağlığınıza önem vermelisiniz ancak siz kendinizi göz ardı ediyorsunuz.



TERAZİ BURCU
Yaşamınızla ilgili bazı olaylar söz konusu olumsuz olaylar söz konusu olabilir güne istediğiniz gibi başlayamayabilirsiniz. Ancak bu bütün gün böyle olmayacak bazı şeyleri çevirmek sizin elinizde. Daha önceden yaptığınız planları devam ettirmek istiyorsanız önceden de yaptığınız gibi planlı çalışmaya devam etmelisiniz. Duygularınız düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.



AKREP BURCU
Sevgilinizin sizinle ilgili bazı şüpheleri var unutmayın ona yeterince hislerinizi belli etmiyorsunuz bunun için sizden beklentileri olabilir. Aşk hayatınızda kendiniz olmaktan çekinmeyin. Yaratıcı yönleriniz karizmanızla birleşecek ve çok daha çekici olacaksınız. Bugün arkadaşlarınızdan biriyle aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Gün boyunca davranışlarınızda ve sözlerinizde dikkatli olmalısınız.



YAY BURCU
Bu gün sevgilinize karşı yoğun duygular içinde olacaksınız artık duygularınızı saklamıyorsunuz ve ilişkinizin ilerlemesini belki de ondan daha çok istiyorsunuz. İş yerinizde üstünüzün bazı davranışları sizi zaman zaman rahatsız etse de genel olarak işinizden memnunsunuz ve bu sizin için önemli bir etken. Kendinize verdiğiniz bazı sözler var. Bu sözleri yerine getirmiyor ve planlarınızdan uzaklaşıyorsunuz.



OĞLAK BURCU
Bu gün tanışacağınız kişi, kaderinizde önemli bir yere sahip olabilir ona sıradan bir insan gibi davranmamalısınız. Zaten sizde ondan hoşlanıyorsunuz ve bunu inkar etmiyorsunuz. İş hayatınızda bir çok başarıyı elde ediyorsunuz ve dolu dizgin hayatınıza yaşıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz ve unutmayın sosyal hayatınızda yakın arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz.



KOVA BURCU
Duygusal olarak çöküntü içindesiniz ve bunun nedeni sizden kaynaklanıyor ancak duygularınızı iç dünyanızı sorgulamaktan çekinmemelisiniz bunu sizden başkası çözemez biliyorsunuz. Genel olarak iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Duygusal çalkantılarınız arttığı zamanlarda insanlardan kaçmanız dertlerinizle arkadaşlığınızı arttırıyor. Bu yüzden böyle zamanlarda daha çok arkadaşlarınızla olmalısınız ki dertleriniz size yaklaşamasın.



BALIK BURCU
Aşk hayatınızda genel olarak olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Partnerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşıyorsunuz. Ancak onun için sizde adım atmalı ılımlı davranmalısınız. İşinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak. Yalnız biraz daha sabretmeniz gerekecek. Bazı önemli teklifler ayağınıza kadar gelecek ve bu önemli teklifler önemli görevli görevler içerebilir. Bu şanslı günlerinizde her konuda uyanık olmalı ve gelişmeleri iyi değerlendirmelisiniz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla