Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2016, 10:39   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 31 Ağustos 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

31 Ağustos 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

31 Ağustos 2016 Çarşamba Günlük Günlük Burç Yorumları, 31 Ağustos 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, 31 Ağustos 2016 Çarşamba Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları




KOÇ Burç Yorumu
Ay yuva evinizde yaratıcılığınız konusunda size şans veriyor. Uzun zamandır onların sizden beklentileri var. Bugün onların isteklerini yerine getirebilirsiniz. Hassas ve olayları kafanıza takan bir yapınız olduğu için kendinizi çoğu kez çaresiz hissediyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda sıkı çalışmalı, yeni projeleriniz için önünüzü açmalısınız.


BOĞA Burç Yorumu
Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Yaptığınız işin sorumluluğunu, sizden daha iyi bilen yok. Çevrenize bunu anlatmanın çok zor olduğunu biliyorsunuz. Olaylara sessiz kalmayı yeğleyin. Baş bölgenizin hassas olduğu bir gün.


İKİZLER Burç Yorumu
Bugün, sizinle ilgili farklı düşüncelerin olmasına karşın kişiliğinizi istediğiniz gibi ortaya koyacak, imkanlarınızı kendi arzularınız doğrultusunda kullanarak, sistemlerinizi kuracaksınız. İş yaşantınızda üstlerinizle uzlaşma yolunu tercih ederek, kendinize sakin bir çalışma koşulu yaratmalısınız. Karın bölgenize dikkat etmelisiniz.


YENGEÇ Burç Yorumu
Ay, burcunuzda ilerlerken, duygusal hayatınızla ilgili bazı sorunlar gündeme gelecektir. Her şeyi çok çabuk algılıyor ve hissettiğiniz duygular yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız bir takım sorunlar, gün içinde kafanızı meşgul edecektir. Kilo vermek için gösterdiğiniz çaba, çevrenizce takdir ediliyor. Egzersiz yapmayı unutmayın.


ASLAN Burç Yorumu
Sakin ve temkinli hareket ediyor, biraz da şansınıza güveniyorsunuz. Ay Yengeç'te ilerlerken, ailenizle ilgili özel konular gündeme getirebilir. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Çevrenizle ve evinizle ilgili yapmayı planladığınız işler konusunda engelleri aşabiliyorsunuz. Başarı için gereken koşullar sizi destekliyor.


BAŞAK Burç Yorumu
Çevre ilişkilerinizde, farklı algılanmanız son derece doğal. Çünkü, siz herkesten değişik bir tarzda düşünerek istemeden dikkati üzerinize çekiyorsunuz. Bugün duygusal yapınızı, mantığınızla birlikte çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Bazıları sizi anlamak istemeyeceklerdir. Son günlerde dişlerinizi oldukça ihmal ettiniz.


TERAZİ Burç Yorumu
Ay tepe evinizde, mesleki olaylarınıza destek veriyor. Dikkat çekici davranışlarınızla çevrenizin tepkisini çekebilirsiniz. Siz bildiğinizden taviz vermediğiniz için, odak noktası olmaya devam ediyorsunuz. Bugün, sıra dışı konuların hız kazanması sonucunda, duygularınızı yeniden sınayabilirsiniz. Baş ağrılarınıza dikkat edin.


AKREP Burç Yorumu
Hızlı hareket etmek için bir çok nedeniniz var. Seçeneklerinizin çok fazla oluşu ,çelişkiler yaşamanıza sebep oluyor. Bugün ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayacak, kendinizi duygusal konularda başarılı hissedeceksiniz. Sürprizlerden hoşlanmadığınızı bilen dostlarınız, sizi ziyaret etmek için sıralarını bekliyorlar.


YAY Burç Yorumu
Güçlü bir enerjiniz var ve bugün her şeyi kendi gözlem çerçeveniz içinde değerlendiriyorsunuz. Meraklı yapınızı körükleyecek olaylara karşı kayıtsız kalmayışınız tepki alabilir. Maddi konularda istediğiniz başarı, sezgisel yaklaşımlarınızla daha da pekişiyor. Bugün duygularınızla başa çıkabilecek bir performansa sahipsiniz.


OĞLAK Burç Yorumu
Tüm motivasyonunuzla işiniz ve onunla dolaylı ilgili kişilerle uğraşırken; çalışma arkadaşınızla aranızda çelişkiler doğabilir. Her zaman kararlılık içinde, sorunlarla uğraşmayı kendine ilke edinen bir kişi olarak, bu şekilde kısa süreli de olsa konsantrasyonunuzu bozmamalısınız.
Gün içinde bol su içmeye çalışmalısınız.


KOVA Burç Yorumu
Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün yaşıyorsunuz. Neptün Gezegeni sizi her konuda duyarlı yapıyor. Yalnız alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz. Bugün, zamanlama konusunda ki önsezilerinizi, çevresel faktörlerle birleştireceksiniz.


BALIK Burç Yorumu
Bugün; ortaklaşa götürdüğünüz işler konusundaki düşünsel farklılıkların artması sizi şaşırtacak. Çevrenizdeki kişilerin duygusal değişimleri, olumsuz etkileyebilir. Aşk yaşantınızda yaşadığınız pürüzlerin nedeni, sizin olaylara farklı boyutlarla yaklaşıyor olmanız. Avantajlarınızı destekleyici yeni konular gündeme gelecek.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla