Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2016, 16:25   #1 (permalink)
ArasC
Özel Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Hyundai i10 Yenilendi

Hyundai i10 Yenilendi




Hyundai’nin küçük sınıf şehir otomobili i10, Paris Motor Show için hazır. 1 Ekimde gerçekleşecek olan etkinlik öncesi i10’un makyaj operasyonu geçirmiş yenilenen fotoğrafları paylaşıldı.

Yaklaşık 3 yıldır yollarda görmeye alışık olduğumuz jenerasyonu ile yollarda görmeye alışık olduğumuz Hyundai i10, makyajlı karoseri ve güncellenen teknolojik özellikleri ile Kia Picanto, Volkswagen Up, Seat Mii ve Skoda Citigo gibi rakiplerine boy gösterecek.

Otomobilin yenilenen yüzünde güncel tasarım ön ızgara ve kenarlarındaki dairesel gündüz LED farları ilk dikkat çeken değişiklikler oluyor. Ön tampondaki yine kenar hava girişli görünüm de tasarımı ile farklılık oluşturuyor. Arkada korumalığı yer alan tamponun üzerindeki dairesel sis lambaları onu eski neslinden ayırt edebilmeyi sağlıyor.





İçeride ise 7 inç büyüklüğündeki multimedya ekrandan Hyundai’nin ücretsiz olarak sunduğu navigasyon sistemi ile Apple CarPlay ve Android Auto uygulamalarına erişim sağlanabiliyor. Klima kumandalarının arasına ise dijital bir gösterge paneli eklenmiş görünüyor. i10’da artık şerit takip sistemi ve ön çarpışma uyarı sistemi de kullanıcılara sunuluyor.

2017 yılında satışa sunulması beklenen yeni Hyundai i10’un motor seçenekleri yine 1.0 lt ve 1.2 lt’lik üniteler ile sürdürülecek gibi görünüyor.




__________________
.
Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçecekmiş gibi gelecek.
Kaç yaşında olursan ol, uyuyunca geçmeyecek...
ArasC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla