Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.09.2016, 15:02   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saç boyama derdi bitiyor

Saç boyama derdi bitiyor




Türkiye'de üç üniversitenin katıldığı araştırmada saçların belirli bir frekansta ışık altında bekletildiğinde istenen renklere sahip olduğu bir araştırma yapıldı.

Ultraviyole ışınlarıyla saç boyama
Bu yöntem sayesinde saça kimyasallar içeren saç boyalarından istediğiniz renge sadece bir kere boyatıyorsunuz. Sonrasında ise boyatmanız gerektiğinde ultraviyole ışını veren bir kabine giriyorsunuz ve sadece birkaç dakika beklediğinizde saçlarınız kuaförden yeni çıkmış gibi boyalı oluyor.

Kulaklarınıza inanamıyorsunuz değil mi? Bir boya işlemi için kuaföre gittiğinizde en az 2 saatinizi harcarken ve saçınıza bir sürü kimyasallar işlerken bu işlem sayesinde sadece birkaç dakika ile saçınızı boyatabileceksiniz.



Saç renginizi istediğiniz şekilde kolay ve zahmet olmadan değiştirmeyi sağlayacak bu teknoloji şu şekilde çalışıyor.
Siz kabine girdiğinizde renkler arasında binlerce kez geçiş yapabilen elektrik veriliyor ışınlara. Bu ışınlar özelliklerini koruyabilen elektrokromik malzemelerin sentezlenmesi sayesinde ortaya çıkıyor. Ve bu sayede hızlıca saçlarınız istediğiniz renge kavuşuyor.

Her kadının hemen hemen 20 günde bir, ayda 1 saatlerini harcadığı saç boyama işini bu kadar basit bir yolla kısaca halledebilmek harika bir haber.

alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla