Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.09.2016, 01:30   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 3. İstanbul Coffee Festival'e Geri Sayım Başladı

3. İstanbul Coffee Festival'e Geri Sayım Başladı


festival, kahve festivali, 3.kahve festivali, coffee festival



Bu yıl 3. düzenlenen İstanbul Coffee Festival, 6-9 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

İstanbul Coffee Festival'ın ikinci yılında, İstanbul'un simgelerinden ev ve dünyanın en güzel tren garlarından biri olan Haydarpaşa'da, "Kahveye Yolculuk” ile keşfe devam etmişti. Bu yıl üçüncüsü ile İstanbul Coffee Festival, 6-7-8-9 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek.
İstanbul'un en iyi kahve ve kavurma dükkanlarının yetenekli baristalarıyla tanışma, profesyonel kahvenin nasıl yapıldığını öğrenme ve kahvenin keyfini müzikle harmanlama fırsatı sunan festival, kahve tutkunlarını ve yurt dışından gelen kahve gurmelerini ağırlayacak.
Kahve ve kahveye yakışan her şey

Dört gün boyunca kahve ve kahveye yakışan her şey, en eğlenceli haliyle İstanbul Coffee Festival'da yer alacak. Ziyaretçiler, müzik, eğlence ve kahveyi bir arada sunan festivalde dünyanın dört bir yanından gelen kahveleri tadımlama şansı bulurken ayı zamanda çeşitli barista showlarını izleyebilecek ve tadım atölye çalışmalarına katılabilecekler.

Eğer siz de gitmeyi düşünüyorsanız festivalin olmazsa olmazı La Marzocco'nun el yapımı makinalarıyla yapılan kahvelerin tadına bakmayı sakın unutmayın.

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla