Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.10.2016, 16:46   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 4 Ekim 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

4 Ekim 2016 Salı Günlük Burç Yorumları


4 Ekim 2016 Salı Günlük Günlük Burç Yorumları, 4 Ekim 2016 Salı Günlük Burç Yorumları, 4 Ekim 2016 Salı Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları



4 Ekim 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:
Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Bugün deneyimlerinizi arttırma yoluna giderken eski olayların üzerinizdeki etkisini de unutmamalısınız. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

4 Ekim 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Kendinizi sınamalı ve özel düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün ruhsal gelişiminize önem vermeniz sizi önemli şamaların eğişine getiriyor. Sezgilerinizin sizi yönlendirmesine izin veriyor ve ayrıca ruhsal dengeniz için, olaylara mantıklı bir yorum getirmek istiyorsunuz. Sabırlı olduğunuz takdirde, sonuç olumlu olacaktır.

4 Ekim 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. İşinizle ve ailenizin problemleri arasında kalmak istemiyorsanız, bugün zamanınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız.

4 Ekim 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz. Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

4 Ekim 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, üstünlük duyguları içinde olabilirsiniz. Toplumsal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, bugün bir çok problemlerinizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz. Sosyal aktivitenizde canlanma söz konusu.

4 Ekim 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Mars kombinasyon burcunuz Boğa'daki ters hareketi kaybettiğiniz fırsatı tekrar sunmasıyla enerjinizi dengeleyerek, başarılı bir planlamaya girebilirsiniz. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınız zaman daha verimli olabiliyorsunuz.

4 Ekim 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek ve mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor.

4 Ekim 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Bugün güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz.Mars'ın karşıt burcunuzda geri hareketi, partnerinizle birlikte yeni bir yapılanma olayına girebilirsiniz. Öfkelerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

4 Ekim 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Bugün bulunduğunuz ortamlara güvensizlik duygusu içinde yaklaşabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinizi olumsuz etkileyebilir. Kombinasyon burcunuz Aslan'da bulunan Satürn, düşüncelerinizde ısrarcı yaparken, iş yaşantınızda birlikte çalıştığınız kişilerin kapasitesini dengelemek zorunda kalabilirsiniz.

4 Ekim 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Geçmişte size teklif edilen bir olay, tekrar gündeme gelebilir.Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

4 Ekim 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:

Bugün ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Özellikle bazı olaylardan çok fazla etkileniyorsunuz. Girişimciliğinizi ortaya çıkaracak enerji düşüklüğü yaşıyorsunuz.. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

4 Ekim 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla