Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.2013, 22:42   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Zeytinyağlı Havuç



Malzemeler
5-6 adet küçük havuç
1 çay bardağı zeytinyağı,
2 büyük soğan
6-7 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı su

Yapılışı
Havuçları soyup, kesmeden bir ucundan ikiye ve sonra dörde bölün. Soğanları halka, halka doğrayın. Zeytinyağını ısıtıp soğanları yumuşayıncaya kadar pembeleştirin, sarımsakları ekleyip 2 dakika daha pişirin.
Havuçları tencereye ekleyin ve havuçların kesilmiş kısımlarına soğan ve sarımsakları sıkıştırın.
Tuz, karabiber ve suyu ekleyin. Kaynayınca altını kısıp, havuçlar, yumuşayınca kadar pişirin.
Soğuduktan sonra servis edin.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla