Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.03.2013, 14:48   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Pazı kavurması yatağında çılbır



Mazemeler
Pazı kavurması için:
Yarım demet pazı
4 dal taze soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Çılbır için:
2 su bardağı su
2 adet yumurta
Üzeri için: 2 diş sarımsak
2 su bardağı yoğurt
1 tatlı kasığı biber salçası
1 tatlı kasığı tereyağı

Yapılışı
Pazı saplarını ve soğanı ince kıyın. Zeytinyağında hafifçe soteleyin. Tuz ve karabiberi ilave ederek servis tabağına alın.
Çılbır için, kaynayan suya yumurtaları kırın. Yumurtaların ak ve sarısı piştiğinde delikli kepçe yardımıyla dağılmadan alın. Servis tabağındaki pazı yatağının üzerin yerleştirin. Sarımsakları kıyarak yoğurtla karıştırın. Biber salçasını tereyağıyla kavurun. Pazılı çılbırın üzerine sarımsaklı yoğurdu, daha sonra tereyağlı karışımı gezdirerek servis yapın

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla