Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.2016, 12:59   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
kalp 2017 Burç Yorumları Akrep Burcu Sağlık

2017 Burç Yorumları Akrep Burcu Sağlık



Sevgili Akrep burcu ve yükselen Akrep, 2017 yılında sağlık açısından boğaz bölgesi enfeksiyonları, sinüsler, burun bölgeniz hassas olacak. Özellikle iltihap ve enfeksiyon kaynaklı sorunlara, kansızlık sorunlarına daha temkinli olmalısınız. Haziran ve Temmuz aylarında kazalara, düşmelere karşı biraz daha özenli olmalısınız. Yine Haziran ve Temmuz aylarında operasyon ve ameliyat söz konusu olabilir. 2017 yılı geçirmeniz gereken bir operasyon, cerrahi bir müdahale, estetik bir ameliyat veya estetik bir müdahale planlıyorsanız dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.
Akrep burçları üreme organları, baş bölgeniz, migren açısından dikkatli olmakta fayda var. Diğer yandan panik atak sorununuz varsa, bu aralıkta ataklar artabilir, tedbirli olun. Haziran-Ağustos aylarında ise üreme organları ve idrar yollarına dikkat etmeli, havuz gibi toplu kullanılan yerlerde hijyeninize özen göstermelisiniz. Ayrıca üreme organları kaynaklı hormonlar açısından da bu dönem ve yaz ayları boyunca hassasiyetleriniz artabilir. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.

Eylülden itibaren ise uyku düzeninize önem vermelisiniz. Uykusuzluk sizi normalden daha fazla etkileyecektir. Diğer yandan 2017 yılı bilhassa sonbaharla birlikte bağışıklık sisteminize iyi bakmaya, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi yormamaya çalışmalısınız.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla