Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.04.2013, 22:43   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2013 Yazının En Moda Saç Modelleri

2013 Yazının En Moda Saç Modelleri



2013 İlkbahar Yaz sezonunda öne çıkan saç modellerini mercek altına aldık. Saçlarda en moda modellere göz attığımızda karşımıza çıkan sonuca göre bu yaz doğallık ön planda. Anlayacağınız yapılmamış görüntüsü verebilmek için saçlarımızla bir hayli uğraşmamız gerekecek. 2013 yaz trendlerinde karşımıza çıkan iddialı renkler ve kesimler doğal saçlarla dengeleniyor. Üstünüzdeki detaylar ve aksesuarlar artıkça saçlarınız sadeceleşecek. Fazla uzatmadan 2013 yaz sezonunda bolca karşımıza çıkacak saç modellerine geçelim.


60′LARDAN KALMA SAÇLAR: 60′lardan günümüze taşınan saçlar daha modern yorumlamalarla karşımızda. 60′larda çok moda olan saç bantları ve saç aksesuarları bu yaz geri döndü. Nostaljik akımları sevenlere önerilir.




ISLAK GÖRÜNÜM: Duştan yeni çıkmışsınız gibi görünmek bu sene moda. Yaz sıcaklarını düşününce geriye yapıştıracağınız saçlar çok pratik ve ***** bir görünüm sağlayacaktır.

ÖRGÜLER: Örgü saçlar nostaljik ve romantik görüntüsüyle tekrar moda. Eskiden sadece okula giderken ördüğümüz saçlarımız artık gece davetlerinde bile örülebilir. Dağınık örgülerin daha hoş göründüğünü belirtmeden geçmeyelim.

KIVIR ve TOPLA: Her kadının en çok yaptığı saç modelleri arasında olduğundan bu modeli uygulamak hiçbirimiz için zor olmayacaktır. Özellikle ensede dağınık toplanan saçlar çok moda.

AT KUYRUĞU: At kuyruğunun nesi moda oldu demeyin! 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı podyumlarda en popüler saç modeli at kuyruklarıydı. Gevşek, yandan veya üstten toplamak size kalmış ama at kuyruklarını davetler için listenize almayı ihmal etmeyin.



Alıntıdır.


__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla