Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.04.2013, 19:32   #1 (permalink)
Destinys
Mutlu uyumak lazım azizim
Madem uyku yarı ölüm halidir
"Mutlu ölmek lazım,her gece.."
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Doğru Göz Farı Nasıl Seçilir

Doğru Göz Farı Nasıl Seçilir

Sevgili bayanlar Göz Farı seçimi göz görünümünü tanımlayacağı için çok önem taşır.Far göz renginizin güzelliğini arttırır.

Göz Farı sizin göz şeklinizi vurgular ve ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Yazımızda gözlerinizi tanımlarken renk seçiminin ne kadar önemli olduğunu sizlerde göreceksiniz.

Öncelikle Göz makyajı için doğru renk seçmek için her yaptığınız gölgede amacı anlamanız gerekiyor. Makyajınızda Kullanacağınız her renk ve tonu en güzel şekilde nasıl birleştireceğinizi bilmelisiniz. Göz farı renk seçimi profesyonel makyaj sanatçıları tarafından kullanılmakta.

Ana Temel renk yani en alta sürülecek olan renk teninizin aydınlığı ile uyumlu olmalı. Göz makyajınız için gölge-bej veya kahverengi seçebilirsiniz. Ya da herhangi bir rengin mat gölgeli tonunu seçebilirsiniz.Çevreleme rengi ani makyajınızın dış çerçevesini belirleyeceğiniz renk cildinizden daha karanlık olmalıdır.Son olarak Vurgulama rengi olarak bir nötr beyaz veya hafif bej renk veya herhangi bir rengin pastel tonunun hafif ve yanardöner gölge tonu seçilmeli.

__________________


pişman değilim ama kabul ediyorum ki;
karşımda dengesiz bir çocuk değil de
bir adam olsaydı,

her şey farklı olurdu

Destinys isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla