Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.04.2013, 21:17   #1 (permalink)
Venüs
Gülüşlerim;Acılarımı örtmeye çalışan
Ağır işçilerdir

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Çocuğa 4 yaşına kadar kendi evinde bakılmalı

Uzmanlar, bebeklerin 4 yaşına kadar kendi evlerinde bakılması, böylelikle çocukların ev düzeni ve evde konulan kurallara alışmasının daha kolay olacağını söyledi.

Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde bir süre önce hayata geçirilen, ‘Anne-Baba Destek Programı' devam ediyor. Programın 6'ncısında, ebeveynlere yönelik ‘Aile Olmanın Çocuk Üzerindeki Etkileri' üzerinde duruldu.
Yoğun ilgi gösterilen seminerde konuşan Acıbadem Adana Hastanesi Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder, hayatını birleştirme kararı alarak evlenen çiftlerin, yeni bir ‘aile düzeni' oluşturması ve bu oluşan çatı altında da ‘aile' olabilmek için bireylerin bir takım alışkanlıklarından vazgeçerek, 'tek birey' olarak hareket etmeleri gerektiği uyarısında bulundu.
Yeni doğan çocuğun 4 yaşına kadar kendi evinde bakılması gerektiğinin altını çizen Ejder, “Çocuklar ev düzenine ve ev içerisinde konulan kurallarına alışmalı. Aile, bir ilişkiler sistemidir. Soyut anlamda kişiler arası ilişkileri içeren belli kuralları olan bir düzendir” dedi. Çiftlerin, ‘sevgi' adı altında birbirlerine adeta zulüm ettiği yorumunda da bulunan Ejder, “Bireyler aile olmayı öğrenmeli. Bunun içinde birbirleri arasında karşılıklı hoş görü ve sevgi olmalı” ifadesini kullandı.
Obengül Ejder, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

__________________




Venüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla