Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.2017, 19:23   #1 (permalink)
Lavin
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ceyl'an Ertem - Yine De Amin 2017 Albüm Tanıtımı

Ceyl'an Ertem - Yine de Amin 2017 Albüm Tanıtımı



Alternatif müziğin en özel kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Ceyl'an Ertem, Sony Music etiketiyle yayınlanan yeni albümü "Yine de Amin"*ile dinleyiciyle buluşuyor. Bir yanıyla hayata gülümseyen ve umutla tutunan; diğer yanıyla acıları, yalnızlıkları, korkuları taşıyan ve hiçbir zaman susmayan, durmayan, cesaretle yürüyenlerin dili ve sesi "Yine de Amin". Albüm adını, genç şair Sinem Sal'ın şiir kitabından alıyor..

SILA VE YILDIZ TİLBE "YİNE DE AMİN" ALBÜMÜNDE

"Amansız Gücenik" albümünde Ceylan Ertem'e orjinal bir şarkı olan "Kahroloji"yi ve eski bir şarkısı olan "El Adamı"nı hediye eden Yıldız Tilbe, "Yine de Amin"de de yepyeni bir şarkısını armağan ederek bu çok sevgi ve ilgi gören Ertem - Tilbe birlikteliğinin devamını sağlamış oldu. Albümde "Hiçbir Şeyimsin" adlı şarkının Tunç Çakır tarafından hazırlanan remix versiyonu da yer alıyor.

Albümün bir diğer sürprizi ise "Esmer" ve "Kovdum" isimleri ile albümde yer alacak olan iki şarkının Sıla imzası taşıyor olması. Sözü ve bestesiyle Sıla'nın duygulu kaleminden dökülenler, Ceyl'an Ertem'in özel yorumuyla dinleyiciyle buluşacak..

Şarkı Listesi

01 Efsunlu Dünya
02 Nilüfer
03 Beni Öyle Bilme
04 İnadına
05 Esmer
06 Sevmek Gerekli
07 Korsan
08 HiçbirŞeyimsin
09 Kovdum
10 İzin
11 Bırak Kendini
12 HiçbirŞeyimsin (Remix)



__________________

10.07.201
EVLİ MUTLU ÇOCUKLU
BOŞUNA BAKMAYIN; BiZ SONSUZA DEK
ÇOK MUTLUYUZ


Lavin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla