Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.04.2017, 05:01   #2 (permalink)
-X-
Frav frivlbehz.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: WordPress CPU Limit Tüketimi Nasıl Çözülür?

Konunun sonunda Natro ve Hostinger önerilmiş, öneren reklam için ne kadar kazanıyor acaba?

Artık çoğu sağlayıcı CloudLinux kullanıyor. Bu da demek oluyor ki siteler birbirinden izole olarak çalışıyor. Bu, performansa etkisi olan bir gelişme ve cidden MySQL Governor da gayet iyi iş görüyor. Ancak yine de sunucudaki diğer siteler, sizin sitenize yük bindirmese bile yavaşlıklar yaşamanız söz konusu olabiliyor. Konuda yazıldığı gibi tema ve eklentiler önemli. Benim gördüğüm kadarıyla günümüzde WordPress kurulumları çok fazla eklentiye sahip oluyor. Tercih etmeniz gereken her zaman için minimal kurulumlar olmalıdır. Ancak ipin ucunun koptuğu yer yine hosting oluyor. %25 CPU limiti çok gülünç bir limit. Evet, diğer kullanıcılara karşı da adil olmak gerekiyor. İş böyle olunca VPS/VDS kullanımı en iyi seçenek oluyor.

Aylık 12 liraya OVH'den VPS kiralayın ve hız farkını görün derim. Ha gidip de VPS üzerine cPanel kuracaksanız size sözüm yok, bunu yapmaya devam edin

Ancak Nginx + HHVM + MariaDB üçlüsü harika çalışıyor, bilmenizi isterim. Sadece default kurulum ile yetinmeyip FastCGI Cache ve Microcaching yaparsanız siteniz hızlanmak ile kalmaz, uçar. Blogum; az önce belirttiğim muhteşem üçlü ile koşuyor ve hiçbir panel kullanmıyorum. Dileyen olursa blog adresimi veririm ve testleri gerçekleştirir. Mevcut konfigürasyonumu anlatacağım teknik bir yazıda görüşmek üzere.

__________________
life over comp. sci.
-X- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla