Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.05.2013, 01:02   #1 (permalink)
Ceysu
why so serious?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 21 Mayıs 2013 Yengeç Burcu

Bugün bazı gelişmeler düşüncelerinizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapacak, ilginç fikirler geliştireceksiniz. Yakın akrabalarınızı arayacak onları bazı konularda ikna etmeye çalışacaksınız. Onların sorunları sizi sıksa da elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızdan biriyle aranızdaki sorunları halletmek üzeresiniz.

Aşk Yaşamı : Sevdiğiniz kişiyle beraber olabilmek için çok mücadele verdiniz. Artık baskıcı tavırlardan vazgeçip mantıklı davranarak birlikteliğinizin devamını sağlamalısınız. Bugün sevgilinizden sevindirici bir haber alacaksınız.

İş Yaşamı : Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Para Durumu : Kendinize güveninizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Yeni kazançlar elde edebileceğiniz gibi elinizdeki parasal kaynaklarla yapmak istediğiniz şeylerin bir kısmını yapabileceksiniz.

Dikkat : Eklem yerlerinizdeki ağrılarınız artık dayanılmaz oldu ama siz hala doktora gitmemekte ısrarlısınız. En kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

__________________

.
.
.
.






.
.
.


why so serious?
Ceysu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla