Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.05.2013, 20:00   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 31 Mayıs 2013 Cuma

Sevdiğinizle ilgili duygularınız derinleşebilir. Birlikte geleceğe yönelik hayaller kurabilir, isteklerinizi ve arzularınızı ortaya koyabilirsiniz. Bu arada yapmanız gereken işleri ihmal etmeyin ve zamanında yapmak için gayret gösterin. Yoksa yetiştirilmesi gereken işler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Fakat biraz gerilim yaşasanız bile bütün işlerinizi yapacaksınız. Ve çok çalıştığınızı düşüneceksiniz ama çalışırken yaşam enerjiniz yükselecek. Seyahat projeleri yapabilir, sevdiğinizle birlikte gideceğiniz yerleri belirleyip tatil hazırlıkları yapabilirsiniz.



Boğa Burcu Genel Durum

Bugün de çevrenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklarınız nedeniyle yoğun geçebilir. Yine de bunları yerine getirmek için istekli olmanız ve çaba sarf etmeniz, çevrenin size bakışını daha da olumlu kılacaktır.

Boğa Burcu Kariyer Durumu

Kariyerde ilerlediğiniz yönü değiştirebilecek bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir şubenin yönetimi size teklif edilebilir veya prestijli bir kurumun iş teklifi için zemin yokladığını fark edebilirsiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla