Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.05.2013, 20:03   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 31 Mayıs 2013 Cuma

Bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilir ve duyacaklarınızdan etkilenebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve bu arada yapmanız gereken işleriniz ve programınızı bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. İletişim trafiğiniz giderek hareketleniyor. Seyahat organizasyonları yapabilirsiniz. Aslında çevre gezilerine çıkmak ve hareket halinde olmak sizi rahatlatacak. Böylece endişelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Sanatçılar ile görüşmek ve sanatsal faaliyetlerde bulunmak keyfinizi yerine getirecek.



Başak Burcu Genel Durum

Yaşam kalitenizi artırmak veya sadece daha konforlu bir yaşam sürmek isteğinde olabilirsiniz ve buna yönelik uygulamalar için planlar gündeme gelebilir. Bu uygulamalarla ilgili olarak fikrine güvendiğiniz insanlara danışın.

Başak Burcu Kariyer Durumu

Yeni bir destek elemanı, sekreter ya da asistan almayı düşünebileceğiniz, hatta aramaya da başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu eleman alımı, iş faaliyetlerinin yoğunlaşmasından kaynaklanabilir.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla