Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2013, 11:08   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burcunuzun Olumlaması

KOÇ: Arkandan kuyunu kazmaya çalışanlara inat hayata gülümse . Sen gülümsedikçe düşmanların kendini kötü hissedecek. Kuduracaklar.

BOĞA: Sen var ya tam bir ilgi delisisin. Allah senin yakınlarına sabır versin. Ama haklısın bende bu kadar tatlı olsam bende isterdim.

İKİZLER: Seni kızdıran insanlara tahammülün yok . Onlara yol verebildiğin gün mutluluğa koşacaksın. Hatta depar atacaksın.
...
YENGEÇ: Aşkta bu kadar aceleci davranman üzülmene neden oluyor . Birine tamamen güvenmeden o narin kalbini açma. Üzülmene dayanamam.

ASLAN: Her şeyi kafana takmaktan ne zaman vazgeçeceksin ? Senin gibi özgür ruhlu birine yakışıyor mu bu hareketler. Kendine gel ama

BAŞAK: Her ne kadar aşka inanmıyorum desen de aşık olmak istiyorsun Hakkın ama artık

TERAZİ: İlişkilerinde her zaman sadıksın ve çok bağlısın. Ama çok şanssızsın be Nerde gerzek var seni buluyor kıyamam sana.

AKREP: Her konuda kendini süper hissettiğin zamanlardan birindesin Ama düşmanların bu iyi zamanında da boş durmucak canını sıkacak.

YAY: Kendine olan güvenine hayranım İsteyipte halledemeyeceğin şey yok. Bence bu özellik sana daha çok seksapalite katıyor.

OĞLAK: Birine her konuda çok güvenmek istiyorsun. Ama bu bir arkadaş değil daha çok sevgili. Heh işte o insanı yakında bulacaksın

KOVA: Bu aralar yeni biriyle tanışabilir ve çok etkilenebilirsin Senden istediğim hemen kendini dağıtma. Önce güven sonra üzülme.

BALIK: Şu karamsar tavırlarını artık bırak İsteklerinin peşinden git ve yeni başlangıçlar yap. İnan daha mutlu olcan..

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla