Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.06.2013, 13:26   #1 (permalink)
Estetika
Kalmak İçin Bir Gönül..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eşler Birbirinden Neden Soğur ?

Eşler neden birbirinden soğur???


Adem’le Havva’dan beri kadın erkek ilişkilerine hakim olan sevgi aynı zamanda nefreti de barındırıyor. Evrende onlarca canlı kendi cinsiyle uyum içinde yaşarken iki kişi kavgasız duramıyor. Madalyonun bu yüzünde bu kez erkekler var. İşte erkeklerin kadınlardan bıkma, soğuma nedenleri

DEDİKODU
Erkekler sürekli başka kadınların görünümleri ve yaptıkları hakkında konuşan kadınlardan hiç hoşlanmazlar. Kendilerini böyle kadınların yanında rahat hissetmedikleri gibi, bu davranışı aptalca bulurlar.

SERVET DÜŞKÜNLÜĞÜ
Hiçbir erkek esas çekici olan şeyin cüzdanı olduğu düşüncesinden hoşlanmaz. Hatta ‘ne iş yapıyorsun?’ sorusunu bile ‘ne kadar paran var’ diye algıladıkları da görülür. O yüzden siz siz olun böyle abuk sorular sormayın!

KISKANÇLIK DAMARLARI
Kıskançlığın azı karar çoğu zarardır. Ve bir kadının aşırı kıskançlığı o kadının: Kendi kendini bitirmeye başlamasıdır. Bir erkeğe yakın olmanın yollarından birisi ona özgürlüğünü vermektir.

HEP BİR ARADA OLMAK
Bazı kadınlar yanlarında erkekleri olmadan hiçbir şey yapamazlar. Ne sinemaya gidebilirler, ne de restorana… Yapacakları her şeyde erkeklere bağlıdırlar ve günde 10 kez ararlar. Bu tür davranışlar da erkekleri tam anlamıyla deli eder. Bıktırır, usandırır, hatta daha da ötesi kaçırır. Fazla üstüne düşmeyin erkeklerin.

DIRDIR DIRDIR
İşte beraberlikteki en gıcık nokta. Sürekli eleştiren ve hiçbir şeyi beğenmeyen kadınlar da erkekleri canından bezdirir. Erkek bir süre sonra dırdırcı kadından kurtulmak için bahaneler arar, kahveye, maça, derken elden de evden de gider…
Kadınların düştüğü en büyük hatalardan biri de sanki bir şey olmamışcasına eski erkek arkadaşıyla ilgili konuşmak. Bir kadın sürekli eski ilişkisinden bahsederek yanındaki erkeğe ya onu yeterli bulmadığı ya da eski aşkını unutamadığı izlenimini verir. Bu da bir erkeğe edilecek en büyük hakarettir. Aynı zamanda güven duygusunu da yerle bir eder.

KRONİK SIZLANMA TRİBİ
Sürekli bir derdinden bahseden kadınlar karşılarındaki erkeği yorar ve sıkarlar. Çünkü erkek, kadının problemini mutlaka kendisinin çözmesi gerekiyormuş gibi bir hisse kapılır. Zaten pek çok sorunla başetmek zorunda kalan erkek bir de eşinin sorunları, sızlanmaları devreye girdikçe iyice zıvanadan çıkar.

ONCA MESELE VARKEN
Kadınla erkeği birbirinden ayıran en önemli özellik, kadınların detaylar ve dedikodular batağına saplanması, erkeklerin olaylar ve fikirler denizinde yüzmesidir. Kısaca saçmalamak da denebilir. Kuaförünün ne söylediğinden ya da başkalarının ne giydiğinden, nerelere gittiğinden bahsetmek ve daha kötüsü bunu sürekli kılmak yerine içinde kadın ve erkeğin birlikte ilgilenebileceği konu başlıkları bulmak daima daha iyidir.

EN ÖNEMLİ HADİSE: BEKLETMEK
Bir erkeği bekleteceğinize hiç randevu vermeyin daha iyi diyor uzmanlar. Bilinen en yaygın kadın hastalıklarından biri de olan bekletmenin ne yazık ki henüz tedavisi bulunamadı. Bekletmeyi alışkanlık haline getiren kadınlardansanız bu huyunuzdan bir an önce kurtulun yoksa eşiniz sizi terk etmenin yollarının bulacaktır, emin olun.

alıntı...

__________________
Miiiiyyyaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvv
Estetika isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla