Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.06.2013, 17:20   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İnanılmaz Ama Gerçek Estetik Uygulamaları

İnsanlar güzelleşmek ya da yaşlanmamak için estetik yaptırmıyor. Birine benzemek için inanılmaz estetik uygulamaları yaptırıyor.


49 yaşındaki Nileen Namita Mısır Kraliçesi Nefertiti'ye benzemek için 51 kez estetik yaptırdı. 20 yıldır estetik yaptıran Namita yaklaşık 360 bin dolar harcadı.


Anne kızı gibi görünmek için estetik yaptırdı. Janet- Jane Cunliffe'in ikiz gibi göründüğüne aldanmayın. Janet 22 yaşındaki kızı Jane benzemek için 13 bin dolar harcadı.


İkiz kız kardeşlerler Jo ve Kerry Burton tamamen aynı görünmek için 60000 bin strelin harcadı.


Üç çocuk annesi İngiliz Miki Jay Michael Jackson'ı o kadar çok seviyordu ki sonunda 16 bin dolar harcayarak estetikle ona benzemeye karar verdi. Ne dersiniz benzemiş mi?


48 yaşındaki ev hanımı ve güzellik uzmanı Sarah Burge'un çocuklukta başlayan Barbie bebek sevgisi ileri yaşındada sürdü ve en sonunda estetik yaptırarak Barbie bebek gibi görünmeye karar verdi.


Beyin tümörü rahatsızlığı olan Lisa Connell Demi Moore'a benzeyerek ölmek istedi. Bu nedenle 60 bin dolar harcadı. Estetik ameliyatlara karşı dayanıklı olan Connell 27 yaşında beyin tümörüne yenik düştü.


Konu Laura tarafından (19.08.2013 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.
Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla