Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.06.2013, 10:17   #1 (permalink)
Ah`MineL`Aşk`
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 20 Haziran 2013 Akrep Burcu Yorumu.



Sevdiğiniz ile ilgili duygularınızın dalgalandığı bir dönem. Sevdiğinizden ayrı kalmış olabilirsiniz veya mecburiyetler nedeni ile ayrı kalmanız gerekebilir ve gerilim hissedebilirsiniz. Bekledikleriniz ile ortaya çıkan durum, birbiri ile örtüşmeyebilir ve duygusal baskı hissedebilirsiniz. İsteklerinizi ortaya koymak için acele etmeyin ve kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz ancak sevdiğiniz de ihmal edildiğini düşünebilir. Seyahate çıkmak ve hareket halinde olmak sizi rahatlatacak. Günün ilerleyen saatlerinde farklı hissedeceksiniz.


Akrep Burcu Genel Durum

Kişisel işlerinize yoğunlaşmanızı sağlayacak öz disiplininiz, bugün biraz gevşek olabilir. Kendinizi zorlamayın ve sizi rahatlatacak faaliyetlere yönelin. Sosyal hayat, bugün oldukça keyifli olabilir.

Akrep Burcu Kariyer Durumu

Kişilik özelliklerinizi güçlü biçimde ortaya koyabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kararlı, analizci ve derinleri görebilen bir kişi olarak bir süredir bekleyen bazı konular için yapılması gereken hamleleri bulabilirsiniz.

Akrep Burcu Hurriyet Yorumu

Bazı yersiz hareketleriniz için özür dileseniz de, kendinize güvenli ve onurlu davranmanız sizi ileride amaçlarınıza ulaştıracaktır. Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz. Kendinize, bilginize veya yeteneklerinize güvenerek hareket etmeli ve yapmanız gereken şeyleri yaparken tereddüt etmemelisiniz. Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Jüpiter kavuşumunun olumlu ve şanslı etkileri bugün de devam ediyor. Kendinizi hazır hissettiğiniz ve ilerlemek istediğiniz konular varsa durmamalı ve bilinmedik tarihlere ertelememelisiniz. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda ne kadar istekliyseniz bir o kadar da üretken olabilirsiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Akrep Burcu Milliyet Yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Akrep Burcu Sabah Yorumu

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda yapıcı ve akılcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.

Akrep Burcu Vatan Yorumu

Eğer kendinizle ilgili salıverdiğiniz bir durum varsa bugün bilincinizi yerine getirecek, sizi adeta silkeleyecek sözler duyabilirsiniz. Yaralayıcı gibi görünse de bu hamle sizin hayrınıza olacak. Yerinde sayarak ileri gidilemez.

Akrep Burcu Posta Yorumu

İlişki sorunlarınızla baş etmeye çalışabilirsiniz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birbirinize karşı davranışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugünü hayatınızdaki en önemli kişi ile geçirin ve enerjinizi birlikte saçın. Yanlış anlamalara izin vermeyin.

Akrep Burcu Takvim Yorumu

Kartınız Günaha Çağrı... Büyüklerinizin söylediklerine kulak vermelisiniz. İş yaşamınızda herhangi bir problem görünmüyor.




Ah`MineL`Aşk` isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla