Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.06.2013, 10:54   #1 (permalink)
Xerath
ѕυĸυɴeтιм delιlιğιмdeɴ

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Napoli köşeye sıkıştı

Napoli köşeye sıkıştı


Melo’yu bekleten Galatasaray, Gökhan İnler’e kafayı taktı ve Napoli’yi markaja aldı.Cimbom 8 milyon euroyu gözden çıkardı ve İtalyanlar köşeye sıkıştı…

Türkiye Futbol Federasyonu önceki gün yabancı sınırını ‘6+0+4’ şeklinde karara bağladı, bu durumdan en çok Galatasaray yara aldı. Çünkü sarı-kırmızılıların Aurelien Chedjou ile birlikte kadrosundaki yabancı sayısı 10’a çıktı. Teknik direktör Fatih Terim kara kara düşünmeye başladı ve bir anlamda ön libero tercihinde yerli bir ismi tercih etmeye mecbur kaldı.

ASLAN’A ‘EVET’ DEDİ

Alper Potuk’u Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray’ın orta saha takviyesinde 1 numaralı hedefi Gökhan İnler. Napoli forması giyen Gökhan’a İtalya’da kazandığı paranın iki katı teklif edildi. İsviçre Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Türk pasaportlu oyuncu, sezon başına 3 milyon eurodan uzun süreli sözleşmeye “Evet” dedi. Sıra Napoli’yi ikna etmeye geldi.
Gökhan İnler için 8 milyon euro ödemeye hazır Galatasaray, menajerler aracılığıyla teklifini İtalyan kulübüne iletti ve beklemeye geçti.

NAPOLİ’YE BASKI VAR

Sarı-kırmızılı takıma gelmeyi kabul eden Gökhan, Napoli Yönetimi’nin vereceği kararı bekliyor. Galatasaraylı idareciler, İtalyanlar’ı baskı altına alıyor. Geri sayım sürüyor. Sneijder ve Drogba’da olduğu gibi eninde sonunda mutlu sona ulaşılacağı tahmin ediliyor.

SON KARAR BENİTEZ’İN

Eski hocası Mazzarri ile kavga ettiği için kadro dışı kalan Gökhan İnler hakkında son kararı yeni teknik direktörü Rafael Benitez verecek. Benitez satılmasına izin verirse, gurbetçi oyuncu ‘Galatasaraylı’ olacak.

Bahadır ÇOKİŞLER/***

Xerath isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla