Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 13:34   #1 (permalink)
Ceysu
why so serious?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sebzeli Şehriye Çorbası

Tarif Ayrıntıları
Mutfağı :Türk
Türü :Çorba
Pişirme Süresi :10-15 dk
Beslenme Tipi :Vejetaryen
Pişirme Şekli :Tencere
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :4-6

Tarif Malzemeleri
1 su bardağı midye şehriye
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
4 adet büyük domates
9 bardak su
1 küçük çay bardağı sıvı yağ
biraz tuz

Tarifin Hazırlanışı
Tencereye soğanı rendeleyin. Biraz kavurunca sırayla önce havuç sonra patatesi rende olarak ilave edin. Onlar iyice kavrulunca rondodan çektiğiniz veya rendelediğiniz domatesi ekleyin. Domates kaynayıp özleşince suyunu ve şehriyesini katın. Tuzunu ilave edin ben sebzeli tuzla birlikte tuz ekledim. Çorbayı kapatmaya yakın isterseniz kıyılmış maydanoz ekleyip ocağı kapatabilirsiniz veya maydanozu diri seviyorsanız tabakta üstüne koyabilirsiniz. Limonla birlikte Sebzeli Şehriye Çorbası servis yapın. Afiyet olsun..















alıntı

__________________

.
.
.
.






.
.
.


why so serious?
Ceysu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla