Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.07.2013, 14:48   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 2013'ün En Moda Saç Renkleri ve Modelleri

2013'ün En Moda Saç Renkleri ve Modelleri


2013 yılının en popüler ve trend saç renklerini merak edenler için sizlere bu yılın moda saç renklerinden hazırladığımız galerimiz ile fikir edinebileceğiniz yazımızı paylaşıyoruz. 2013 saç renkleri genel olarak doğal tonlarda renklerin ön plana çıktığı tonlardan oluşuyor. Modellerde de doğal modeller ön planda. Kısacası 2013 saç modelleri ve renklerinde her açıdan doğallığın ön plana çıktığı bir yıl.

Doğal tonlar olarak bahsettiğimiz saç renkleri küllü kumral, küllü sarı, altın kahve, altın kumral, koyu sarı, altın sarısı, balköpüğü, kumral, kahverengi gibi ara tonlarda ki saç renkleri. 2013 yılında trend olan bu saç renkleri ten rengine göre yakışıp yakışmadığına ayıracak olursak. Beyaz tenliler için uygun renkler canlı tonlar kahverengi, balköpüğü, altın sarısı, altın kumral, altın kahve,kızıl, karamel gibi 2013 saç renkleridir, Beyaz tenli bayanlara küllü tonları kesinlikle önermiyorum. Buğday tenli ve esmerler içinde küllü tonlar en ideal renklerdendir. Küllü sarı, küllü kumral gibi renklerin yanı sıra bakır kahve, kahverengi gibi tonlar da tercih edilebilir tonlardandır. Bu ten renklerine kızıl ve karameli asla önermiyorum. 2013 saç modellerinde doğal saç modelleri öne çıkıyor dedik bu modeller daha çok doğal dalgalı, hacimli saç modelleri, düz saç modelleri, örgülü ense topuzları ve tepede prenses topuz modelleri şeklinde karşımıza çıkıyor. 2013 saç renkleri ve modellerini genel olarak özetleyecek olursak en önemli detay doğallık. Tercih ettiğiniz saç modeli teninize,kaşlarınıza ve gözlerine yakışan bir renk olmalı.

Saç modellerinde de her zamanki gibi modası hiç geçmeyecek olan düz uzun saçlar ön planda. Bu sezon bayanlar saç kesim modelleri daha çok katsız düz kesim saç modelleri şeklinde karşımıza çıkıyor. Asimetrik ve modern saç kesimleri özellikle kısa saçlarda bu sezonda bayanların ilk tercihlerinden olacak.





























__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla