Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 16:51   #19 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Cilt Bakımında Ufak Ama İşe Yarayacak Bilgiler

Küçük Göğüslere,1 tutam şerbetçi otu, 1 tutam melek otu, 1 tatlı kaşığı çemen tohumunu çay gibi demleyip yemeklerden sonra 1 bardak için. Ayrıca her gün 2 adet hurma ye. İlaveten elma suyu ile masaj yapmak da etkili olur.


Saç Dökülmesini Engellemek İçin,Saç dökülmeleri her zaman insanı üzer ve endişelendirir. Dengesiz beslenme de bu soruna yol açabilir. Bolca meyve, sebze, ceviz ve fındık yemelisiniz. Haftada bir de, bir çay kaşığı mayayı süte karıştırıp için. Bu sayede B vitamini takviyesi almış olursunuz. Bu arada 20'şer gr. susamyağı ve zeytinyağı ile 10 damla defne yağını bir çay kaşığı mayayla karıştırıp, saç diplerine sürün. Streç filmle sarıp iki saat bekletin. Ayrıca tere otunu yarım litre suda 5 dakika kaynatın. Saçlarınızı yıkadıktan sonra bu suyla durulayın.


Topuk Dikeni İçin,Topuk dikeniniz düşünceye kadar lahananın yumuşak yaprağının içine 1 tatlı kaşığı şap tozu, 1 tatlı kaşığı deniz tuzu, 1 tatlı kaşığı zeytinyağını sürüp, problemli bölgeyi sarın. Üzerini bir tülbentle örtüp, 2 saat bekletin. Daha sonra yıkayıp, beyaz vazelin ve limon suyu sürün. Her gün yaptıkça deriniz kalkacaktır. En sonunda topuk dikeniniz düşecektir.

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla