Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 16:57   #23 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Cilt Bakımında Ufak Ama İşe Yarayacak Bilgiler

Yanaklardaki Yağ Bezeleri İçin,Yağ bezeleri için doktora gitmeli, özellikle kolestrol tahlili yaptırmalısınız. İyi bir uzmana cildinizi temizletin. Ayrıca size şu formülü uygulamanızı öneririm: 1 adet salatalık suyu, 1 adet yumurta akı, 1 tatlı kaşığı krema. Yumurta akı köpürene dek iyice çırpılıp içine salatalık suyu ve krema da eklendikten sonra bu karışım temiz cilde sürülür ve 20 dakika bekletilir ve suyla yıkanır. Haftada bir defa yapılmalı ve tekrarlanmalıdır.

Beyaz Saçı Eski Renge Dönüştürmek İçin,Taze cevizin dış kabuklarını az suyla haşlayın, içine ısıtılmış yarım kahve fincabı zeytin yağı ve bir tatlı kaşığı kuru maya katın 2 saat saçınızda bekletin. saçtaki ağarmalara iyi gelen bir formüldür.

Saçlarınız Çok Dökülüyorsa,150 gram sığır iliğini küçük küçük doğrayıp, kısık ateşte yağı çıkana kadar eritin ve yağını süzün. Çıkan yağ kadar Hindistan cevizi yağı ekleyip, bu karışımı saç diplerine sürün. En az bir saat bekletin. Kullandığınız şampuana da bir çay kaşığı çam terebentin karıştırmanızı tavsiye ederim,

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla