Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 17:04   #32 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Cilt Bakımında Ufak Ama İşe Yarayacak Bilgiler

Ayaktaki Mantar İçin,Önce ayaklarını deniz suyunda bekletin. İki diş sarımsağı ezin, bir çay kaşığı zeytinyağı ile karıştırıp parmaklarının arasına sürün. Ayağını sarın ve bir gece bekletin. Ertesi gün yıkayın, kurulayıp doktorunuzun verdiği kremi sürün.

Aşırı Saç Dökülmeleri İçin,Stres bedenimize öyle buyuk zararlar veriyor ki. Cok daha olumlu dusunmeye calışın. Tarifime gelince, 200 gram böbrek yağına 15'er gram kırılmış fındık ve ceviz içi ekleyin. Rengi kahverengi olana kadar kavurup süzün. Ilıkken bu yağı saç diplerine sürerek masaj yapın. Sonra sıcak havlu ile sarıp iki saat bekletin. Formülü haftada bir tekrarlayın. Bir de haftada üç gün ısırgan yapraklarını çay gibi demleyip süzdükten sonra bu suyla temiz saç derisine masaj yapmanın faydasını görürsünüz.


Yüzdeki Lekeler İçin,Mutlaka kükürtlü sabunla yıkayın. Biberiye, kekik, adaçayını çay gibi demleyip, süzün. Cildinizi bu karışımla silin. Bir kaşık ilaçlı pudra ve bir antibiyotiğin tozunu oksijenle karıştırın. Cildinizde 20 dakika bekletin. Geceleri de yüzünüze limon suyu sürerek yatın.

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla