Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.08.2013, 15:06   #1 (permalink)
KaraKiz
Bilmezdim Bu Derdin Seni Yolundan Beni Solumdan Edeceğini... -Su ve Ateş ©

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 02 Ağustos 2013 Cuma İkizler Burcu Yorumu

02 Ağustos 2013 Cuma İkizler Burcu Yorumu


Çevrenizde sizin fikirlerinize ihtiyaç duyan insanlar var ve onlara karşı oldukça verici bir tutum içerisindesiniz. Bu arada kendi özel hayatınızı da unutmamalısınız. Artık geçici ilişkileri bir kenara bırakmalısınız ve daha önemli ilişkiler adım atmalısınız. Maddi sorunlarınızın yoluna girdiği bu günlerde önemli yatırımlara yönelebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Uzun zamandır aradığınız gibi bir ilişki kuramamanın sıkıntısı içindesiniz. Duygusal anlamdaki bu boşluğunuzu ortadan kaldırmak için arayıştasınız ve bu konuda yakınlarınızdan yardım bekliyorsunuz.

İş Yaşamı : Bugün işyerinizde güne sorunlu başlayacaksınız fakat günün ilerleyen saatlerinde bu sorunlardan sıyrılacaksınız. Ayrıca bugün size yeni sorumluluklar yüklenecek.

Para Durumu : Paranızı akılcı kullanmayı, para biriktirmeyi bir türlü öğrenemiyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman maddi zorluklar yaşayabiliyorsunuz.

Dikkat : Son zamanlarda çok streslisiniz. Buna dikkat etmelisiniz. Bugün aile fertlerinize yönelik harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

__________________
KaraKiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla