Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.08.2013, 18:33   #1 (permalink)
Rüya Perisi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow Kadınların Güzelleşmek Adına Yaptıkları Hatalar

Kadınların güzelleşmek adına yaptıkları hatalar

Yanlış fondöten - Sektör sayısız seçenek sunuyor, biz yine de doğru seçimi yapamıyoruz. Beş kadından birinin fondöteni Kabuki maskesi taklidi yapıyor.

Bülent Ersoy stili göz altı kapatıcısı - Bülent Ersoy'un bile yapmaktan vazgeçtiği 'buz beyazı kelebekler' en koyu cilt rengine sahip kadınların da göz altını süslüyor. Amacın göz altlarını ortaya çıkarmak olmadığını bir kere daha hatırlatmakta fayda var.

Düğün saçı - Saç maşasıyla yaratılan incecik bukleler, nedense daha sonra tarakla açılmıyor. Bu sahte kıvırcık saç, akordeon misali kafa üzerinde yaylanıyor.

DUDAKLAR

Dudak çizgisi takıntısı - sanki dudaklarımızı fethetmeye çalışan bir düşmanla savaşıyoruz. Sınırlar illa koyu renk kalemle çizilecek, içi de boş bırakılacak.

Renkli far sorunsalı - Renkli farın modern bir görüntü çizebilmesi, nasıl uygulandığına bakıyor. Tüm göz kapağına yayılmış gümüşi mavi far, modern değil örneğin.

Barbie yanağı - Esmerlerin kalın bir çizgi halinde tene uyguladığı çingene pembesi allık, taze bir görüntü sağlamıyor. Pembe, gerçek sarışınlara bırakılması gereken bir renk.

BRONZLUK

Turuncu bronzluk - Kararmış solarium bronzluğuyla bir tek o aşık atabilir. İkisinden de acilen vazgeçmek lazım. Hanımlar, çene kemiklerini ve boynunuzu es geçtiğinizde de komik şeyler oluyor.

Kırık saç - O upuzun saçlar bele değdiğinde genç kızlarımız bilmediğim bir ödül kazanıyor herhalde. Saçın sağlıklı uzaması için ayda bir kırık uçlardan kurtulmak lazım.

Çatık kaş - Kaşı olan olmayan, soluğu iğnenin altında alıyor.

Pençelere 'French oje' - Yanlış anlaşılma olmasın. Benim derdim uzun ayak tırnağına yapılmış French manikürle. Daha doğrusu uzun ayak tırnağıyla.

__________________
Rüya Perisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla