Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.09.2012, 16:41   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aslan Burcu Hakkında Genel Bilgiler

Aslan burcu özellikleri
Aslan herkesi yönetir. Aslan'larin fiziksel özellikleri; saçlari yele gibi yüzden geriye dogru yatar ve aldatici olarak tembel bir görünüsleri vardir. Dik ve magrur yürürler. Yumusak, genellikle sakin ve tutarli bir karakter içinde gizleneceklerdir. Tirnaklari kapali, ama sivri ve yirticidir.

Emir yagdirirmis gibi olan havasi ve tavirlari dikkatinizi çeker. Çogunlukla, hareketleri ve konusmasi ihtiyatlaridir. Aslan'lar çabuk konusmaz, hizli kosmaz. Saçlar siyah veya kizilimsi sari ve genellikle dalgalidir, karmakarisik, dikkatisizce yukari dogru taranmis, tepede ve yanlarda tümüyle dimdik dururlar, ya da simsiki, dümdüz asagiya dogru taranmistir.


Aslan'larin insanlar üstünde öyle tuhaf bir etkisi vardir ki, bunu izlemek gerçekten çok eglencelidir.


Birçok Aslan'in sonunda egitimci, politikaci ve psikiatrist olmasinin nedeni, içlerinde barindirdiklari ögretme askidir. Birçok bakimdan Aslan son derece kurnazdir. Aslan begendigi seyleri cömertçe ve açikça söyler ve neredeyse insani utandiracak kadar abartili komplimanlar yapar.


Aslan'in atesli gururu, pek çok ask iliskisinin ve evliliginin paramparça olmasina neden olur. Esinden ayrilan bir Aslan, genellikle içler acisi bir durumdadir. Aslan yalnizca karsi cins yüzünden degil, hayatin kendisi nedeniyle de, hemen hemen sürekli olarak ask sancilari çeker.


Bu erkekler ve kadinlar hiçbir zaman baskalarina sirtlarini dayamazlar. Onun yerine kendilerine dayanilmasini tercih ederler. Aslan, herkes ona dayaniyor ve bütün yükü o tasimak zorunda kaliyor diye teatral bir sekilde kükreyebilir.


Aslan'in sik sik atesi yükselir. Kazalara, ani siddetli hastaliklara yatkindir ve genellikle kronik, uzun süren hastaliklara bagisikligi vardir. Aslan'larin kalbi ya olaganüstü güçlüdür ya da kalp bölgesinde bir zayiflik vardir. Sirtta ve omuzlarda agrilar, omurgayla ilgili sikayetler, bacaklarda ve bileklerde kazalar, üreme organlariyla ilgili sorunlar, ses kisikligi veya bogaz agrilari görülür.


Ya korkunç dikkatsiz ve savrukturlar ya da çok titiz bir sekilde temiz ve düzenlidirler. Bunlar dedikodulardan hoslanirlar ve çevrelerinde anlamadiklari birsey dönüyorsa, kendilerini incinmis ve terkedilmis hissederler. Karakter olarak sebatlidir. Yollarindan saptirmak zordur. Çalistiklari zaman tam çalisirlar.


Kendi renkli kisiligine uygun olarak, gösterisli giysiler giyer. O'nun kibrini, bazen dayanilmaz hal alan gururunu ve bencilligini, o gülünç kendini begenmisligini ve tembelligini görmemezlikten geliyoruz.


Alıntıdır.



Konu Brisingr tarafından (23.02.2019 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.
Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla