Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.2013, 15:16   #1 (permalink)
KaraKiz
Bilmezdim Bu Derdin Seni Yolundan Beni Solumdan Edeceğini... -Su ve Ateş ©

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 07 Ağustos 2013 Çarşamba Kova Burcu Yorumu

07 Ağustos 2013 Çarşamba Kova Burcu Yorumu


Ruhsal açıdan kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir ilişki kurabilir,diyaloglar geliştirebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler olabilir. Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz ve genellikle çevrenizden ayrıcalıklı tutumlar göreceksiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.
Aşk yaşamı: Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Duygusal olarak bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve hareketlerinizde sabırsız olacaksınız. Duygularınızla hareket edeceksiniz ve duygusal bir amacınız gerçekleşebilir. Çekiciliğiniz ve cazibenizin yoğun olacağı bir gündesiniz bu sayede iltifatlar alabilir,beğeni toplayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimler son derece güzel olacaktır ve birlikte zevk alacağınız ortamlara girebilirsiniz.
İş yaşamı: Zihinsel olarak son derce aktif olacağınız bir gündesiniz. Dikkatinizi üzerinde çalıştığınız konuya tam olarak yönlendirebiliyorsunuz. Bugün mesleki anlamda küçük başarılar kazanabilirsiniz. Bir süreden beri planladığınız bir olayı gerçekleştirmek için atılımlar yapmanız mümkün. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve bunları olumlu olarak değerlendirebilirsiniz. Gelişmeler sizi rahatlatmaya başlıyor ve akılcı planlar yapıyorsunuz. Alacağınız bazı kararların sonucu sizin için çok olumlu olacaktır.
Para durumu: Maddi konularda yeni girişimler yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bu konularda son derece şanslı olacaksınız. Ancak bugün harcamalarınızda da önemli ölçüde artış olacaktır.
Dikkat: Yapacağınız her işten zevk alacaksınız ve sahip olduğunuz enerjiyi olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

__________________
KaraKiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla